Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia de 19 de juliol de 2007, per la qual delega en el secretari general l'exercici de determinades funcions.

Sección3.- D'altres disposicions
EmisorConselleria de ComerC, induStria i Energia
Rango de LeyOrdre

Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia de 19 de juliol de 2007, per la qual delega en el secretari general l'exercici de determinades funcions.

L'article 25 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, d'acord amb l'article 13 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, estableix que, mitjançant un acte motivat, els òrgans administratius poden delegar l'exercici de les seves competències, i conservar-ne la titularitat, en altres òrgans de l'Administració autonòmica de rang igual o inferior, encara que no siguin jeràrquicament dependents, amb les excepcions que es preveuen en el mateix article 25.3.

L'article 8.6 de la Llei 24/2006, de 30 de desembre, de pressuposts per a l'any 2007, disposa que l'òrgan competent per a autoritzar i disposar la despesa ho és també per a dictar la resolució administrativa que doni lloc a aquesta despesa, amb excepció del cas previst a l'apartat 4 del mateix article i, en general, de la resta dels casos en què la competència per a dictar la resolució esmentada sigui atribuïda per llei.

A més, disposa que la desconcentració, la delegació o, en general, els actes pels quals es transfereixen la titularitat o l'exercici de les competències esmentades en el paràgraf anterior s'entenen sempre referides a ambdues competències. És a dir, que una vegada delegada la facultat per a resoldre els expedients de subvenció, l'òrgan delegat també podrà autoritzar-ne i disposar-ne la despesa.

Per això, en ús de les facultats que tenc conferides, dict la següent ORDRE Article 1

Queda delegada en el secretari general d'aquesta Conselleria la resolució dels procediments d'ajudes públiques fins a 50.000,00 euros.

Article 2

Queda delegada en el secretari general la firma dels documents comptables d'autorització i disposició de despeses i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR