Decret 32/2010, de 19 de febrer, pel qual es disposa el nomenament del suplent del vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears

Sección2.- Autoritats i personal
EmisorConselleria d'Habitatge i Obres púBliques
Rango de LeyDecret

Decret 32/2010, de 19 de febrer, pel qual es disposa el nomenament del suplent del vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears L'article 17 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú estableix que els titulars dels òrgans administratius poden ser suplerts temporalment en els supòsits de vacant, absència o malaltia per qui designi l'òrgan competent per al nomenament d'aquells.

Així, segons l'article 27.2 de la Llei 10/2005, de 14 de juny, de Ports de les Illes Balears, és competència del Govern la designació del vicepresident d'aquell ens, que tindrà categoria d'alt càrrec.

En aquest mateix sentit, els articles 19.12 i 33.5 de la Llei 4/2001, de 14 de març, del Govern de les Illes Balears, disposen, respectivament, que és competència del Govern el nomenament i la separació dels alts càrrecs de l'Administració de la Comunitat Autònoma i dels consellers respectius elevarne la proposta.

D'acord amb el Decret 6/2010, de 7 de febrer, del president de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 11/2007, d'11 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, s'atribueixen a la Conselleria d'Habitatge i Obres Públiques les relacions amb Ports de les Illes Balears.

Per tot això, a proposta del conseller...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR