Decret 135/2007, de 31 d'octubre, pel qual es modifica el Decret 82/2001, de 15 de juny, pel qual es crea la societat anònima Serveis d'Informació Territorial de les Illes Balears, SA (SITIBSA).

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori
Rango de LeyDecret

Decret 135/2007, de 31 d'octubre, pel qual es modifica el Decret 82/2001, de 15 de juny, pel qual es crea la societat anònima Serveis d'Informació Territorial de les Illes Balears, SA (SITIBSA).

En el marc de les competències sobre la creació i l'organització de l'Administració de la Comunitat Autònoma i de les competències relatives a l'ordenació del territori, ambdues previstes en els articles 79 i 30.3 de l'Estatut d'autonomia, correspon al Govern de les Illes Balears la creació i l'organització d'empreses públiques que, com a ens instrumentals de l'Administració, executin algunes de les seves competències.

A través del Decret 82/2001, de 15 de juny, es creà la societat anònima Serveis d'Informació Territorial de les Illes Balears, SA (SITIBSA), societat anònima que té com a objecte social l'elaboració de productes cartogràfics.

L'entrada en vigor, el passat 15 d'abril, de la Directiva 2007/2/CE del Parlament Europeu i del Consell, de 14 de març de 2007, per la qual s'estableix una infraestructura d'informació espacial a la Comunitat Europea (Inspire), implicarà un esforç del Govern de disposar de les dades espacials necessàries per al desenvolupament de les diferents polítiques que s'han de dur a terme, però també de garantir la interoperabilitat d'aquestes dades amb les diferents administracions i organismes.

Per aquesta raó, es fa necessari fixar les mesures adequades per tal de desenvolupar les actuacions esmentades amb eficàcia i facilitant la col·laboració d'altres administracions públiques que tenguin competències amb incidència clara i directa sobre el territori.

Per tot això, amb l'informe de la Secretaria General de la Conselleria, a proposta del conseller de Mobilitat i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR