Acord d'ampliació de termini de la Convocatòria de subvencions per la concessió d'ajuts per a la realització d'intervencions arqueològiques i/o paleontològiques a l'Illa de Mallorca per a l'any 2009.

SecciónII - Consells Insulars
EmisorMallorca
Rango de LeyAcord

Acord d'ampliació de termini de la Convocatòria de subvencions per la concessió d'ajuts per a la realització d'intervencions arqueològiques i/o paleontològiques a l'Illa de Mallorca per a l'any 2009.

El Consell Executiu a la sessió de dia 28 d'octubre de 2009 va acordar, entre d'altres, el següent Acord:

`El Consell Executiu a la sessió de dia 17 de juny de 2009 va acordar, entre d'altres, aprovar la Convocatòria de subvencions per la concessió d'ajuts per a la realització d'intervencions arqueològiques i/o paleontològiques a l'illa de Mallorca per a l'any 2009, així com les bases que la regeixen.

El dia 30 de setembre de 2009, el Consell Executiu va acordar corregir una errada aritmètica detectada a la base dècima `criteris de valoració'.

El 14 d'octubre de 2009, el Consell Executiu va acordar adjudicar les subvencions de la convocatòria esmentada.

Vista la necessitat per perllongar el termini esmentat per tal de facilitar la justificació dels beneficiaris afectats i permetre l'adequada tramitació dels expedients corresponents.

Atès l'informe de la TAG del Servei de Patrimoni Històric en el qual es pronuncia sobre els aspecte jurídics relatius a aquest expedient, emès el 14 d'octubre de 2009.

Atès l'article 49 de la Llei de règim jurídic i del procediment administratiu comú regula que l'Administració pot concedir d'ofici una ampliació si les circumstàncies ho aconsellen i no es perjudiquen drets de tercers.

Atès el que disposa el Decret de Presidència del Consell Insular de Mallorca, de data 17 de juliol de 2007 (BOIB 111EXT, de 20-07-2007), d'organització del Consell Insular de Mallorca, modificat pel Decret de dia 14 de gener de 2009, en concret l'apartat, e) de l'article primer, segons el qual el Consell Executiu té atribucions per aprovar i resoldre les convocatòries d'ajudes o subvencions a particulars o entitats públiques i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR