Acord del Consell de Govern de 31 d'octubre, per a l'adjudicació definitiva de la concessió (gestió indirecta) del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència a Emisión 7, SA, a la localitat de Maó (99.1 MHz)

Sección3.- D'altres disposicions
EmisorConselleria d'Economia, Hisenda i Innovacio
Rango de LeyAcord

Acord del Consell de Govern de 31 d'octubre, per a l'adjudicació definitiva de la concessió (gestió indirecta) del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència a Emisión 7, SA, a la localitat de Maó (99.1 MHz) El Consell de Govern de les Illes Balears , a proposta del, conseller d'Economia, Hisenda i Innovació en sessió celebrada el dia 31 d'octubre de 2007, adopta entre altres l'acord següent:

`Primer. Adjudicar definitivament a l'entitat Emisión 7, SA, la concessió del servei públic de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència en l'àmbit territorial de Maó, amb emissió a 99.1 MHz, per un període de 10 anys.

Segon. Ordenar la inscripció en el Registre d'Empreses de Radiodifusió Sonora de la comunitat autònoma de les Illes Balears d'aquesta concessió, en el termini d'un mes a partir de la presentació per l'adjudicatària de la documentació que es detalla en l'article 17 del Decret 86/1995, i comunicar a l'entitat interessada que disposa d'un termini de quinze dies comptadors des del dia de la notificació d'aquest Acord per aportar aquesta documentació. Fins que no es faci aquesta inscripció, l'adjudicatària no podrà iniciar les emissions regulars i, si no ho fa, es podrà revocar la concessió atorgada.

Tercer. Notificar aquest Acord a l'entitat interessada i ordenar-ne la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquest Acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el Consell de Govern en el termini màxim d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació, o bé, directament, un recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini màxim de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació esmentada, de conformitat amb el que estableixen els articles 53.1 a i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR