Resolució de la directora general de Planificació i Centres d'acceptació de la sol·licitud de renúncia del director del CEIP Binissalem de Binissalem

Sección3.- D'altres disposicions
EmisorConselleria d'Educacio i Cultura
Rango de LeyResolució

Resolució de la directora general de Planificació i Centres d'acceptació de la sol·licitud de renúncia del director del CEIP Binissalem de Binissalem Antecedents 1. Amb data 14 de juny de 2010 (NRE 53141/2010 de dia 17 de juny), el Sr. Joan Mateu Canyelles, director del CEIP Binissalem, ha adreçat un escrit a la Direcció General de Planificació i Centres en què sol·licita que li sigui admesa la renúncia al càrrec directiu amb efecte a 30 de juny de 2010.

  1. Un cop examinats els motius al·legats per a ser rellevat del seu càrrec, la Direcció General de Planificació i Centres considera pertinent acceptar-li la dimissió.

    Fonaments de dret 1. L'article 138 b i els preceptes que hi concorden de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació.

  2. Els articles 16.2, 18.3 i els preceptes que hi concorden de l'Ordre del conseller d'Educació i Cultura de 18 de febrer de 2010, per la qual s'aproven les bases per a la selecció, el nomenament i el cessament dels òrgans de govern dels centres docents públics no universitaris de les Illes Balears.

    Per tot això, dict la següent Resolució 1. Acceptar la dimissió del Sr. Joan Mateu Canyelles del seu càrrec de director.

  3. Comunicar aquesta Resolució al director general de Personal Docent als efectes adients.

  4. Notificar aquesta Resolució al director del centre.

  5. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

    Interposició de recursos Contra aquesta Resolució --que exhaureix la via administrativa-- es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la directora general de Planificació i Centres en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació, d'acord amb l'article 117 de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR