Decret 115/2007, de 7 de setembre, pel qual es modifica el Decret 69/1997, de 21 de maig, de creació i règim jurídic de l'Institut Balear de la Natura (IBANAT)

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria de Medi Ambient
Rango de LeyDecret

Decret 115/2007, de 7 de setembre, pel qual es modifica el Decret 69/1997, de 21 de maig, de creació i règim jurídic de l'Institut Balear de la Natura (IBANAT) Pel Decret 69/1997, de 21 de maig, el Consell de Govern va crear i establir el règim jurídic de l'Institut Balear de la Natura (IBANAT).

Els canvis en l'estructura del Govern de les Illes Balears fan necessari adequar la denominació de diferents òrgans, com també la composició del Consell d'Administració i, en conseqüència, modificar el Decret en aquest sentit.

Per tot això, a proposta del conseller de Medi Ambient, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 7 de setembre de 2007,

DECRET Article únic Es modifica l'article 6 del Decret 69/1997, de 21 de maig, de creació i règim jurídic de l'Institut Balear de la Natura (IBANAT), que queda redactat de la manera següent:

`Article 6

  1. El Consell d'Administració està integrat pel president, els vicepresidents i els vocals. El director gerent i el secretari han d'assistir a les reunions amb veu però sense vot.

  2. Els vicepresidents són el director general de Biodiversitat i el director general de Caça, Espècies Protegides i Educació Ambiental, els quals han d'exercir les funcions que, si escau, els deleguin el president o el Consell d'Administració. En els casos de vacant, absència, malaltia o qualsevol altra impossibilitat del president, n'ha d'assumir les funcions el vicepresident de major antiguitat i edat, per aquest ordre i, en cas que no sigui possible, el membre del Consell d'Administració de major jerarquia, antiguitat i edat, per aquest ordre, d'entre els components.

  3. Els vocals del Consell d'Administració són els següents:

- El secretari general de la Conselleria de Medi Ambient.

- Un representant de la Presidència, designat pel president.

- Un representant de les conselleries d'Economia, Hisenda i Innovació, d'Interior, d'Agricultura i Pesca, i de Mobilitat i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR