Decret 101/2007, de 27 de juliol, pel qual es nomena la Directora General de Patrimoni de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació

Sección2.- Autoritats i personal
EmisorConselleria d'Economia, Hisenda i Innovacio
Rango de LeyDecret

Decret 101/2007, de 27 de juliol, pel qual es nomena la Directora General de Patrimoni de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació `Els articles 19.12 i 33.5 de la Llei 4/2001, de 14 de març, del Govern de les Illes Balears, disposen, respectivament, que és competència del Govern el nomenament i la separació dels alts càrrecs de l'Administració de la Comunitat Autònoma i dels consellers elevar-ne la proposta.

A proposta del conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 20 de juliol de 2007, s'aprovà el Decret 74/2007, de 12 de juliol, pel qual es nomenen els alts càrrecs de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació, que es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears número 105 EXT. el dia 13 de juliol de 2007.

No obstant això, per raons personals, la Sra. Pilar Maldonado Sangüesa no pot prendre possessió del càrrec de directora general de Patrimoni, raó per la qual es procedeix a nomenar una altra persona.

Per tot això, a proposta del conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, i havent-ho...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR