Decret 77/2008, de 4 de juliol, de modificació del Decret 32/2006, de 31 de març, pel qual es regula l'Institut Balear de la Joventut

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria d'Esports i Joventut
Rango de LeyDecret

Decret 77/2008, de 4 de juliol, de modificació del Decret 32/2006, de 31 de març, pel qual es regula l'Institut Balear de la Joventut PREÀMBUL En data 6 de abril de 2006 es va publicar al BOIB el Decret 32/2006, de 31 de març de 2006, pel qual es regula l'Institut Balear de la Joventut. Aquest és definit als articles 1 i 2 com una empresa amb naturalesa d'entitat de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrita a la conselleria competent en matèria de joventut, la finalitat institucional del qual és coordinar i executar la política autonòmica de joventut i lleure.

En aquest moment s'ha pres la iniciativa de posar en funcionament l'IBJove i començar el procés de subrogació d'aquest nou ens en la situació jurídica del consorci Turisme Jove, tal com preveu la disposició addicional cinquena del Decret de regulació de l'IB-Jove.

La situació actual requereix la coexistència d'ambdues entitats, ja que es considera oportú que el consorci continuï desenvolupant determinades tasques fins que finalitzi el procés de subrogació de l'IB-Jove. Encara que existeix un decret de regulació de l'Institut que preveu la subrogació de l'IB-Jove, aquest no té un contingut de dret transitori que reguli la situació de coexistència d'ambdues entitats, i atès que la transferència s'ha de fer a poc a poc es necessita una disposició transitòria que ho estableixi, per tal d'evitar la duplicitat de funcions.

Per tot això, a proposta del conseller d'Esports i Joventut i havent-ho considerat el Consell de Govern...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR