DECRET NÚM. 1.307-08 A la Molt Lleial Ciutat de Felanitx, dia 19 de setembre de 2008, el batle que subscriu, Sr. Gabriel Tauler Riera, en presència del secretari accidental de la corporació, venc a dictar la següent RESOLUCIÓ En compliment del que preveu l'article 20 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, desenvolupat pel Reglament d'organització, funcionamen...

SecciónIV - Administracio Municipal
Rango de LeyDecret

DECRET NÚM. 1.307-08

A la Molt Lleial Ciutat de Felanitx, dia 19 de setembre de 2008, el batle que subscriu, Sr. Gabriel Tauler Riera, en presència del secretari accidental de la corporació, venc a dictar la següent RESOLUCIÓ En compliment del que preveu l'article 20 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, desenvolupat pel Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, i arran de la incorporació del Sr. Pedro Acosta Duran a l'equip de govern,

RESOLC:

Primer. Atès que la Junta de Govern Local ha d'existir en aquest Ajuntament per imperatiu legal, a part de jo mateix com a president, nomèn perquè la integrin els regidors següents, que no superen el terç del nombre legal dels membres que composen la corporació:

- Sr. Felipe Martín Álvaro - Sr. Rafael Roig Grimalt - Sra. Antònia Rosselló Ballester - Sr. Juan Ramon Vidal Ferré - Sr. Pedro Acosta Duran D'aquest nomenament se'n donarà compte al Ple de la corporació.

Segon. Per a la substitució de la Batlia en els casos de vacant, absència o malaltia, nomèn com a tinents de batle als següents regidors i pel següent ordre, membres designats per formar part de la Junta de Govern:

Primer tinent de batle: Sr. Felipe Martín Álvaro Segon tinent de batle: Sr. Rafael Roig Grimalt Tercer tinent de batle: Sra. Antònia Rosselló Ballester Quart tinent de batle: Sr. Juan Ramon Vidal Ferré Cinquè tinent de batle: Sr. Pedro Acosta Durán Tercer. Delegar a favor dels regidors que a continuació es detallen, les següents competències:

- Sr. Felipe Martín Álvaro: esports i cementeri.

- Sra. Apolonia Rotger Vidal: cultura, afers socials, tercera edat, menors, família, àrea de la dona, mediació cultural, i `Residència Mare de Déu de Sant Salvador'.

- Sra. Antònia Rosselló Ballester: policia local, trànsit, circulació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR