Conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i Formentera i la Federación de les Illes Balears d'Hípica/Delegació d'Eivissa i Formentera, per al desenvolupament de la unificació de les activitats del programa 'l'Esport per a l'Edat Escolar' 2006/2007.

SecciónII - Consells Insulars
EmisorEivissa

Conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i Formentera i la Federación de les Illes Balears d'Hípica/Delegació d'Eivissa i Formentera, per al desenvolupament de la unificació de les activitats del programa `l'Esport per a l'Edat Escolar' 2006/2007.

De conformitat amb allò previst a l'art. 8 de la Llei 30/92, de règim jurídic de les administracions públiques i procediment administratiu comú, de 26 de novembre, a continuació es fa públic el següent conveni:

Conveni de col·laboració entre el Consell Insular d'Eivissa i Formentera i la Federació de les Illes Balears d'Hípica/Delegació d'Eivissa i Formentera, per al desenvolupament de la unificació de les activitats del Programa `l'Esport per a l'Edad Escolar' 2006/2007.

A la ciutat d'Eivissa, el 7 de juny de 2007

REUNITS D'una banda, l'Hble. Sr. Pere Palau Torres, President del Consell Insular d'Eivissa i Formentera, actuant en nom i representació d'aquesta institució, de conformitat amb el que disposa l'art. 9 de la Llei 8/2000 de 27 d'octubre, de consells insulars,

I d'altra, la Sra. Leticia Castellote Tortosa, Delegada Insular a Eivissa i Formentera de la Federació Balear d'Hípica, amb CIF núm. G-07158090, actuant en nom i representació d'aquesta entitat, segons preveu l'article 22 dels seus estatuts i l'article 28.1 del Decret 33/2004, de 2 d'abril, pel qual es regulen les federacions esportives de les Illes Balears,

Ambdues parts es reconeixen mútuament la capacitat necessària per a formalitzar aquest conveni i MANIFESTEN I. Que l'esport constitueix un element determinant de la qualitat de vida i de la utilització activa i participativa del temps d'oci en la societat contemporània.

  1. Que la importància de l'esport va ser recollida en el conjunt de principis rectors de la política social i econòmica de la Constitució Espanyola, i així el seu article 43.3 estableix que els poders públics fomentaran l'educació física i l'esport, i facilitaran l'adequada utilització del lleure.

  2. Que, per la seva banda, la Llei 14/2006, de 17 d'octubre, de l'esport balear, ja en la seua exposició de motius, estableix l'esport, entès com l'expressió de l'activitat física, reglada o no, és un bé per a la societat i cal tenir-ne cura, potenciar-lo i possibilitar que tota la ciutadania de les Illes tengui opcions de practicar-lo, de forma individual o formant part de les diferents i necessàries organitzacions esportives que el gestionen i que són igualment valorades i necessàries en la societat.

  3. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR