Decret 84/2009, de 20 de novembre, de modificació del Decret 46/2008, d'11 d'abril, de creació de la Comissió Interdepartamental per a la Participació Ciutadana.

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria de Presidència
Rango de LeyDecret

Decret 84/2009, de 20 de novembre, de modificació del Decret 46/2008, d'11 d'abril, de creació de la Comissió Interdepartamental per a la Participació Ciutadana.

El Decret 46/2008, d'11 d'abril, de creació de la Comissió Interdepartamental per a la Participació Ciutadana, crea l'òrgan col·legiat que vetlla per establir i impulsar la participació ciutadana i que garanteix la coordinació, l'intercanvi d'opinions, la coherència i la complementarietat de les accions, com també els recursos i les activitats que, en matèria de participació ciutadana i en l'elaboració i l'execució de les polítiques públiques, impulsin les diferents conselleries.

La Comissió esmentada va ser adscrita a la Conselleria de Presidència, a través de la Direcció General de Relacions Institucionals, i actuava sota la dependència jeràrquica d'aquesta.

Atesa la disposició addicional primera del Decret 17/2009, de 9 d'octubre, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableix la nova estructura orgànica bàsica de la Presidència i modifica també l'estructura orgànica bàsica d'algunes conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma, les funcions en matèria de participació ciutadana queden adscrites a la Direcció General de Qualitat del Serveis.

En conseqüència, a proposta del conseller de Presidència, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de dia 20 de novembre de 2009,

DECRET Article primer L'apartat segon de l'article 1 del Decret 46/2008, de 11 d'abril, es modifica en els termes següents:

  1. La Comissió esmentada s'adscriu a la Conselleria de Presidència, a través de la Direcció General de Qualitat dels Serveis, i actua sota la dependència jeràrquica d'aquesta.

Article segon

L'article 3 del Decret 46/2008, d'11 d'abril, es modifica en els termes següents:

  1. La Comissió Interdepartamental està integrada pels membres següents:

    1. El conseller de Presidència, que la presideix.

    2. El director general de Qualitat dels Serveis de la Conselleria de Presidència, que n'és el vicepresident primer.

    3. El director general de Coordinació i Projectes Estratègics de la Conselleria de Presidència, que n'és el vicepresident segon.

    4. La directora general de Relacions amb el Parlament i de Coordinació Normativa de la Conselleria de Presidència.

    5. Un vocal en representació de cada conselleria de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, designat pel conseller...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR