Decret 140/2007, de 23 de novembre, de modificació del Decret 60/2005, de 27 de maig, pel qual es crea la Comissió Interdepartamental i el Comitè Tècnic sobre el Canvi Climàtic

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria de Medi Ambient
Rango de LeyDecret

Decret 140/2007, de 23 de novembre, de modificació del Decret 60/2005, de 27 de maig, pel qual es crea la Comissió Interdepartamental i el Comitè Tècnic sobre el Canvi Climàtic Pel Decret 60/2005, de 27 de maig, el Consell de Govern va crear la Comissió Interdepartamental i el Comitè Tècnic sobre el Canvi Climàtic (BOIB núm. 85 de 4 de juny) amb la finalitat d'aconseguir una major eficàcia i eficiència en les actuacions que ha de desenvolupar la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que afectin o puguin afectar el canvi climàtic.

L'experiència des de l'entrada en vigor de la disposició reglamentària, com també la nova estructura del Govern de les Illes Balears, aconsellen modificar el Decret 60/2005, de 27 de maig.

Per tot el això, a proposta del conseller en matèria de medi ambient, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 23 de novembre de 2007

DECRET Article 1

Es modifiquen els apartats 1 i 4 de l'article 3, que queden redactats de la forma següent:

  1. La Comissió Interdepartamental està formada pels membres següents:

  1. El president: el conseller competent en matèria de presidència.

  2. El vicepresident: el conseller competent en matèria de medi ambient, que substituirà el president en els casos de vacant, absència o qualsevol altra impossibilitat.

  3. Els vocals:

-- El secretari general de la conselleria competent en matèria de medi ambient.

-- El director general competent en matèria de canvi climàtic i un representant de les altres direccions generals de la conselleria competent en matèria de medi ambient i de l'òrgan competent en matèria d'avaluacions ambientals a les Illes Balears.

--Un representant de la conselleria competent en matèria de projectes estratègics.

--Un representant de la conselleria competent en matèria d'innovació.

--Un representant de la conselleria competent en matèria de turisme.

-- Un representant de la conselleria competent en matèria de mobilitat.

-- Un representant de la conselleria competent en matèria d'educació.

--Un representant de la conselleria competent en matèria de salut.

--Un representant de la conselleria competent en matèria de cooperació --Un representant de la conselleria competent en matèria d'habitatge.

--Un representant de la conselleria competent en matèria d'ocupació i formació.

--Un representant de la conselleria competent en matèria d'energia.

--Un representant de la conselleria competent en matèria d'agricultura.

--Un representant...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR