Acord de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Històric, a la qual s'acorda aprovar definitivament amb prescripcions la modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament del municipi d'Alcúdia relativa a l'illeta c/ Maristany i c/ Bearn.

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria de ComerC, induStria i Energia
Rango de LeyAcord

Acord de la Comissió Insular d'Ordenació del Territori,

Urbanisme i Patrimoni Històric, a la qual s'acorda aprovar definitivament amb prescripcions la modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament del municipi d'Alcúdia relativa a l'illeta c/ Maristany i c/ Bearn.

La Comissió Insular d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Històric, en sessió celebrada el dia 20 de febrer de 2004, adoptà, entre d'altres, el següent acord:

'Atès l'expedient relatiu a la modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament del municipi d'ALCÚDIA relativa a l'illeta c/ Maristany i c/Bearn, i d'acord amb el dictamen de la Ponència Tècnica d'Ordenació del Territori i Urbanisme, en el tràmit previst a l'article 132.3 del Reial Decret 2159/1978, de 23 de juny, Reglament de Planejament Urbanístic, aquesta Comissió acorda aprovar definitivament l'expressada modificació puntual, tot sotmetent-la a la següent prescripció: el front de façana dels solars que confrontin amb el viari per a vianants no comptabilitzaran a efectes del compliment de façana mínima.' Contra aquest acord, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar el recurs d'alçada davant el Consell Executiu d'aquest Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la present publicació.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR