Resolució del director general de Personal Docent, de dia 4 d'agost de 2010, per la qual es convoca concurs públic per formar part de la llista d'aspirants a cobrir, en règim d'interinitat, places vacants i substitucions en centres públics d'ensenyaments no universitaris dependents de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears per al curs 2010-2011

Sección2.- Autoritats i personal
EmisorConselleria d'Educacio i Cultura
Rango de LeyResolució

Resolució del director general de Personal Docent, de dia 4 d'agost de 2010, per la qual es convoca concurs públic per formar part de la llista d'aspirants a cobrir, en règim d'interinitat, places vacants i substitucions en centres públics d'ensenyaments no universitaris dependents de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears per al curs 2010-2011

A la Resolució del director general de Personal Docent, de dia 21de maig de 2010, per la qual es convoca concurs públic per formar part de la llista d'aspirants a cobrir, en règim d'interinitat, places vacants i substitucions de totes les especialitats en centres públics d'ensenyaments no universitaris dependents de la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears per al curs 2010-2011, modificada per la Resolució del director general de Personal Docent, de dia 27 de maig de 2010, no es varen convocar determinades funcions, i a més no estaven establerts tots els títols que permetien accedir a algunes d'elles, davant de l'impossibilitat de cobrir les vacants d'aquestes funcions,

RESOLC 1. Convocar concurs públic per formar part de la llista d'aspirants a cobrir, en règim d'interinitat, places vacants i substitucions de les funcions establertes en l'Annex II d'aquesta Resolució.

  1. Aprovar les bases que regeixen aquesta convocatòria.

    Interposició de recursos Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la seva publicació al BOIB, de conformitat amb el que determina l'article 8.2a i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

    No obstant això, les persones interessades podran interposar recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Educació i Cultura en el termini d'un mes comptador des del dia següent al de la publicació al BOIB d'aquesta Resolució, de conformitat amb els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en la redacció fixada per la Llei 4/1999, de 13 de gener.

    BASES Primera.- Requisits per poder participar en aquesta convocatòria Per poder participar en aquesta convocatòria, les persones interessades han de tenir els requisits i les condicions generals següents, que es justificaran de la forma que s'expressa a l'annex 1.

    1.1 Ser ciutadà d'algun dels Estats membres de la Unió Europea o tenir la nacionalitat de qualsevol altre estat on, en virtut dels tractats internacionals signats per la Unió Europea i ratificats per l'Estat espanyol, hi sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors en els termes en què s'hagi definit en el tractat constitutiu de la Unió Europea.

    També hi podrà aspirar a participar el cònjuge dels espanyols i dels nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estigui separat de dret, els seus descendents i els del cònjuge que siguin menors de 21 anys o que siguin majors d'aquesta edat, però visquin sota la seva dependència.

    Igualment hi podrà aspirar a participar, d'acord amb el Reial decret 240/2007, la parella dels espanyols i dels nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea sempre que mantengui una unió anàloga a la conjugal inscrita en un registre públic establert a aquests efectes en un Estat membre de la Unió Europea, així com els descendents de la parella que siguin menors de 21 anys o que siguin majors d'aquesta edat, però visquin sota la seva dependència.

    1.2 Tenir setze anys complerts i no excedir dels 65 anys d'edat en el moment del nomenament com a funcionari interí o funcionari interí substitut.

    1.3 No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física ni psíquica incompatible amb l'exercici de la docència.

    1.4 No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap de les administracions públiques, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques. Els aspirants amb nacionalitat no espanyola han d'acreditar, igualment, que no estan sotmesos a cap sanció disciplinària ni condemna penal que impossibiliti l'accés a la funció pública en el seu estat d'origen.

    1.5 Estar en possessió de les titulacions exigides per a l'accés a les distintes funcions que figuren a l'Annex II d'aquesta resolució.

    1.6 Tots els professors de les funcions corresponents al cos de professors d'escoles oficials d'idiomes han d'estar en possessió de la formació pedagògica i didàctica a què es refereix l'article 100.2 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació.

    Queden dispensats de la possessió del títol...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR