Decret 60/2010, de 23 d'abril, de modificació del Decret 64/2005, de 10 de juny, de creació del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria d'Agricultura i Pesca
Rango de LeyDecret

Decret 60/2010, de 23 d'abril, de modificació del Decret 64/2005, de 10 de juny, de creació del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears El Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) es va crear mitjançant el Decret 64/2005, de 10 de juny, amb l'objecte principal d'executar la política de la Conselleria d'Agricultura i Pesca relativa a l'aplicació de les mesures de foment i millora dels sectors agrari i pesquer, incloses les derivades de la política agrícola comuna i dels fons precedents de l'Instrument Financer d'Orientació de la Pesca, de les mesures de desenvolupament rural i altres règims d'ajuts prevists per la normativa de la Unió Europea.

Així mateix, es va crear també amb l'objecte de constituir-se com a organisme pagador dels ajuts derivats de la política agrícola comuna, de les mesures de desenvolupament rural i d'altres règims d'ajuts considerats per la normativa de la Unió Europea, fet que es va produir mitjançant el Decret 65/2007, de 25 de maig.

La necessitat d'agilitar l'execució de programes europeus d'ajuts i de donar més suport a les tasques administratives del director gerent fan convenient la creació de la figura de l'adjunt de la Gerència com a òrgan de gestió del FOGAIBA. L'article 3.6 del Decret 64/2005, de 10 de juny, únicament preveia que el Consell de Direcció podia crear noves unitats administratives però no preveia la creació d'òrgans de gestió, la qual cosa ha fet necessari modificar el Decret.

Aquest Decret té un caràcter merament organitzatiu, per la qual cosa, d'acord amb l'article 10.6 de la Llei 5/1993, de 15 de juny, no és preceptiva la consulta al Consell Consultiu.

Per tot això, a proposta de la consellera d'Agricultura i Pesca i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió del dia 23 d'abril de 2010,

DECRET Article únic Es modifica el Decret 64/2005, de 10 de juny, de creació del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears, de conformitat amb els punts següents:

Primer. L'apartat 2 de l'article 4 queda modificat de la manera següent:

  1. Òrgans de gestió - El director gerent - L'adjunt de la Gerència Segon. L'article 12 queda modificat de la manera següent:

  2. Els òrgans de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR