Resolució del conseller d'Educació i Cultura per la qual es dóna per finalitzat el procés de selecció de directors dels centres de nova creació

Sección3.- D'altres disposicions
EmisorConselleria d'Educacio i Cultura
Rango de LeyResolució

Resolució del conseller d'Educació i Cultura per la qual es dóna per finalitzat el procés de selecció de directors dels centres de nova creació L'Ordre del conseller d'Educació i Cultura de 18 de febrer de 2010, per la qual s'aproven les bases per a la selecció, el nomenament i el cessament dels òrgans de govern dels centres docents públics no universitaris de les Illes Balears, estableix en el seu article 17.2, quant al nomenament de directors amb caràcter extraordinari, que, en el cas de centres de nova creació, s'ha d'atenir al que disposa l'apartat 1 d'aquest article, és a dir, nomenar directors per un període de dos anys.

La Resolució del conseller d'Educació i Cultura de dia 6 d'abril de 2010, per la qual es convocà el procediment per a la selecció i el nomenament de directors als centres docents públics de nova creació, a l'annex 1 preveia un únic centre de nova creació per al curs 2010-2011, l'IES Sant Antoni de Sant Antoni de Portmany.

Amb la previsió de la posada en funcionament del centre de nova creació IES Sant Antoni per al curs 2010-2011, es va iniciar la convocatòria per a la selecció i el nomenament de director d'aquest nou centre.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, hi va haver un candidat que complia els requisits per poder participar en el procés de selecció i, en data

17 de maig de 2010, la Direcció General de Planificació i Centres va publicar la llista provisional d'admesos i exclosos.

Per circumstàncies extraordinàries, l'edifici on s'ha d'ubicar el nou centre IES Sant Antoni, que es troba en fase de construcció, no podrà entrar en funcionament el proper curs 2010-2011.

La posada en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR