Decret 13/2008, de 8 de febrer, pel qual es nomenen membres del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria d'Educacio i Cultura
Rango de LeyDecret

Decret 13/2008, de 8 de febrer, pel qual es nomenen membres del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears La Llei 2/2003, de 20 de març, d'organització institucional del sistema universitari de les Illes Balears, regula la composició del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears. L'article 7.2 d'aquesta Llei estableix que aquest òrgan estarà format per personalitats de la vida cultural, professional, econòmica, laboral i social, designades per les entitats que s'hi relacionen.

Així mateix, l'article 115 de la Llei 23/2006, de 20 de desembre, de capitalitat de Palma de Mallorca, preveu que a l'Ajuntament de Palma de Mallorca li correspon, com a mínim, un representant en el Consell Social de la Universitat de les Illes Balears.

Mitjançant el Decret 161/2003, de 29 d'agost; el Decret 166/2003, de 19 de setembre; el Decret 181/2003, de 14 de novembre, i el Decret 6/2007, de 9 de febrer, es varen nomenar els membres del Consell Social que han finalitzat el seu mandat.

L'article 8 de la Llei 2/2003 disposa que el nomenament dels membres del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears que s'esmenten a l'article 7.2 d'aquesta Llei s'ha de dur a terme per acord del Consell de Govern de les Illes Balears a proposta de la conselleria competent en matèria d'universitats. Aquest nomenament, que d'acord amb l'article 10 de la Llei 2/2003 és per un període de quatre anys, s'ha de fer mitjançant decret i s'ha de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, vists els membres designats per cada una de les entitats que s'indiquen a l'article 7.2 de la Llei 2/2003 i a l'article 115 de la Llei 23/2006, a proposta de la consellera d'Educació i Cultura i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 8 de febrer de 2008,

DECRET Article únic Es nomenen, per un període de quatre anys, membres del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears les persones següents:

-- Sr. Felicià Fuster Jaume i Sr. Joan March Noguera, per designació del Govern de les Illes Balears -- Sr. Jaume Xavier Rosselló Llabrés, per designació del Consell Insular de Mallorca -- Sr. Manel Martí Llufriu, per designació del Consell Insular de Menorca -- Sra. Maria Ribes Marí, per designació del Consell Insular d'Eivissa --...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR