Decret 55/2010, de 9 d'abril, de modificació dels Estatuts de la societat CAIB Patrimoni, SAU

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria d'Habitatge i Obres púBliques
Rango de LeyDecret

Decret 55/2010, de 9 d'abril, de modificació dels Estatuts de la societat CAIB Patrimoni, SAU Per mitjà del Decret 120/2001, de 19 d'octubre, es va acordar la constitució de la societat Diversitat 21 SA, i se'n varen aprovar els Estatuts.

Posteriorment, mitjançant el Decret 38/2004, de 23 d'abril, i el Decret 65/2008, de 30 de maig, es modificaren els Estatuts d'aquesta societat, la qual va passar a denominar-se CAIB Patrimoni SAU L'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears és l'únic soci d'aquesta entitat, la qual constitueix, per tant, una societat integrada en el sector públic autonòmic de conformitat amb el que disposa l'article 1.3 c del Text refós de la Llei de finances de la Comunitat autònoma de les Illes Balears, aprovat pel Decret legislatiu 1/2005, de 24 de juny, i la resta de legislació concordant.

La disposició addicional tercera de la Llei 9/2009, de 21 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2010, autoritza el Govern de les Illes Balears, sota els principis de simplificació, eficàcia i eficiència en la gestió, a dur a terme les actuacions que siguin adients per homogeneïtzar i racionalitzar el conjunt d'ens integrants del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma.

De conformitat amb aquesta previsió, a hores d'ara és necessari adaptar l'adscripció o la vinculació d'alguna entitat a la conselleria que per raó de la matèria tengui afinitat amb l'objecte d'aquesta entitat, com ara l'entitat CAIB Patrimoni SAU, que a partir d'ara es vincula a la conselleria competent en matèria d'obres públiques.

L'article 20.3 de la Llei 3/1989, de 29 de març, d'empreses públiques i vinculades de la Comunitat Autònoma, estableix que els estatuts d'aquestes entitats instrumentals han de ser aprovats pel Consell de Govern, la qual cosa exigeix interpretar que les modificacions estatutàries posteriors també han de ser aprovades per aquest mateix òrgan de govern de la Comunitat Autònoma.

Per tot això, a proposta conjunta de les persones titulars de la Conselleria d'Economia i Hisenda i de la Conselleria d'Habitatge i Obres Públiques, a la qual quedarà adscrita la Societat CAIB Patrimoni SAU, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 9 d'abril de 2010

Decret Article 1

Es modifiquen els Estatus de l'empresa pública autonòmica CAIB Patrimoni SAU en el sentit de modificar l'article 2, que passa a tenir la redacció següent:

`Article 2

Objecte La societat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR