Decret 97/2008, de 26 de setembre, pel qual es crea l'EEI Francesc de Borja Moll de Ciutadella

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria d'Educacio i Cultura
Rango de LeyDecret

Decret 97/2008, de 26 de setembre, pel qual es crea l'EEI Francesc de Borja Moll de Ciutadella Les escoles infantils Verge de la Salut (Palma), Magdalena Humbert (Maó) i Francesc de Borja Moll (Ciutadella) estaven adscrites a la Direcció General de Menors i Família de la Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració, com a centres assistencials.

En la memòria dels pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2008, es planteja com a objectiu considerar-les vertaders centres educatius, i per tant, escoles infantils públiques de primer cicle.

L'article 14.7 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, estableix que les administracions públiques han de determinar els continguts educatius del primer cicle d'educació infantil.

L'article 12 de la mateixa Llei defineix l'etapa d'educació infantil com una etapa educativa amb entitat pròpia i l'article 14 ordena l'etapa educativa en dos cicles.

L'article 3 del Reial decret 806/2006, de 30 de juny, pel qual s'estableix el calendari d'aplicació de la nova ordenació del sistema educatiu, establert per la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, disposa que les administracions educatives han d'implantar els ensenyaments corresponents al primer cicle d'educació infantil l'any acadèmic 2008-2009.

El 28 d'abril de 2008 la directora general de Menors i Família va emetre un informe justificatiu relatiu a la necessitat i l'oportunitat de fer els passos necessaris per tal de modificar el caràcter assistencial de les escoles infantils i adscriure-les com a centres educatius a la Conselleria d'Educació i Cultura.

Per tal d'articular formalment aquesta adscripció, el Consell de Govern, mitjançant el seu Acord de 16 de maig de 2008, va aprovar, en el punt 1, el canvi d'adscripció de les escoles infantils Verge de la Salut (Palma), Magdalena Humbert (Maó) i Francesc de Borja Moll (Ciutadella) de la Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració a favor de la Conselleria d'Educació i Cultura.

A aquest efecte, s'acompanyava un annex 1 amb la relació descriptiva dels béns immobles adscrits a la Conselleria d'Educació i Cultura, en la qual es recull la seva situació juridicopatrimonial.

Així mateix, el punt segon de l'Acord esmentat autoritza les dues conselleries per iniciar els tràmits relatius a la modificació del catàleg dels llocs de treball adscrits a les escoles esmentades, segons la relació de places i llocs de treball per transferir que figura al seu...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR