Decret 92/2009, de 29 de desembre, de dissolució i liquidació del Consorci per al Desenvolupament Econòmic de les Illes Balears

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria de ComerC, induStria i Energia
Rango de LeyDecret

Decret 92/2009, de 29 de desembre, de dissolució i liquidació del Consorci per al Desenvolupament Econòmic de les Illes Balears El Consorci per al Desenvolupament Econòmic de les Illes Balears (CDEIB) va ser creat pel Decret 80/1994, de 9 de juliol, sota la denominació de Consorci per al Desenvolupament Econòmic del Raiguer (CDER). En el Decret 74/2000, de 28 d'abril, s'aproven els Estatuts del Consorci, els quals, entre altres coses, suposen el seu canvi de denominació. En el Decret 82/2004, de 22 de juny, es reformen els estatuts del CDEIB per tal d'establir-ne la nova estructura organitzativa. Posteriorment, el 13 de novembre de 2004 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears número 160 l'Ordre del conseller de Comerç, Indústria i Energia de 28 d'octubre de 2004 per la qual es publica el text refós dels Estatuts del Consorci per al Desenvolupament Econòmic de les Illes Balears.

Segons l'article 3 d'aquest text refós, l'objectiu del Consorci és gestionar i promoure el desenvolupament econòmic de les Illes Balears, més concretament de les comarques de l'Objectiu 2, en els termes municipals de la comunitat autònoma que esmenta aquest mateix article. Un cop analitzades les funcions que desenvolupa el Consorci i havent estudiat les diferents alternatives per ser més eficients amb els recursos i més eficaços en les actuacions, s'ha considerat necessari dissoldre el CDEIB.

L'article 6 del text refós indica, entre altres coses, que el Consorci es dissoldrà a proposta de la Junta Rectora, amb l'acord previ de la majoria absoluta dels seus membres amb dret de vot.

D'acord amb aquesta previsió, la Junta Rectora del Consorci, en la sessió de 22 de desembre de 2009, va proposar la dissolució i posterior liquidació del Consorci per al Desenvolupament Econòmic de les Illes Balears, per majoria absoluta, amb efectes des del 31 de desembre de 2009 i en els termes que proposa l'Acord de la Junta Rectora de 22 de desembre de 2009, així com l'aprovació del decret corresponent.

Atès que el CDEIB va ser creat mitjançant un decret del Consell de Govern, correspon aprovar una norma del mateix rang per tal de dissoldre'l.

Per això, a proposta de la consellera de Comerç, Indústria i Energia i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 29 de desembre de 2009,

DECRET Article 1

Dissolució S'aprova la dissolució del Consorci per al Desenvolupament Econòmic de les Illes Balears (CDEIB)...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR