Decret 8/2009, de 21 de maig, del president de les Illes Balears, de delegació en el conseller de Presidència de les funcions de president del Patronat de la Fundació Menorquina de l'Òpera

Sección1.- Disposicions generals
EmisorPresidENcia de les Illes Balears
Rango de LeyDecret

Decret 8/2009, de 21 de maig, del president de les Illes Balears, de delegació en el conseller de Presidència de les funcions de president del Patronat de la Fundació Menorquina de l'Òpera El Govern de les Illes Balears, juntament amb el Consell Insular de Menorca, l'Ajuntament de Maó i l'Entitat Amics de l'Òpera de Maó, són membres fundadors inicials de la Fundació Menorquina de l'Òpera.

De conformitat amb els Estatuts d'aquesta entitat d'interès general i cultural, té la presidència del Patronat d'aquesta Fundació el president de les Illes Balears, el president del Consell Insular de Menorca o el batle de l'Ajuntament de Maó, segons un torn rotatiu que acorda aquest Patronat.

En aquest torn, correspon al president de les Illes Balears ocupar la presidència del Patronat de la Fundació.

Per raons de funcionalitat operativa de la institució --la vitalitat de la qual fa previsible que s'organitzin reunions successives dels seus òrgans de govern-, és recomanable delegar les funcions que tenc com a president de la Fundació Menorquina de l'Òpera en el conseller de Presidència, membre del Govern de les Illes Balears.

Per tot això, fent ús de les atribucions que tenc conferides, dict el següent DECRET Article 1

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR