Decret 10/2009, de 23 de juny, del president de les Illes Balears, de delegació en el conseller de Presidència de la presidència de la Junta Rectora de l'Institut Ramon Llull

Sección1.- Disposicions generals
EmisorPresidENcia de les Illes Balears
Rango de LeyDecret

Decret 10/2009, de 23 de juny, del president de les Illes Balears, de delegació en el conseller de Presidència de la presidència de la Junta Rectora de l'Institut Ramon Llull L'article 6.1 dels Estatuts del consorci de l'Institut Ramon Llull disposa que la presidència de la Junta Rectora correspon, de manera rotatòria i per períodes d'un any, al president o presidenta de la Generalitat de Catalunya, al president o presidenta de les Illes Balears i als presidents de les altres comunitats autònomes que en el futur s'integrin a l'Institut, que podran delegar la seva representació.

Constituïda la Junta Rectora del consorci el dia 22 de desembre de 2008, s'ha aprovat que la seva presidència, durant tot l'any 2009, recaigui en el president de les Illes Balears o en la persona en qui delegui la seva representació.

Per raons de funcionalitat operativa de la institució --la vitalitat de la qual fa previsible que s'organitzin reunions successives del seu màxim òrgan de govern--, és recomanable delegar la meva representació institucional com a president de la Junta Rectora del consorci en el conseller de Presidència, membre del Govern de les Illes Balears.

Per tot això, fent ús de les atribucions que tenc...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR