Decret 70/2007, de 12 de juliol, pel qual es regula la Secretaria de la Presidència

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria de Presidència
Rango de LeyDecret

Decret 70/2007, de 12 de juliol, pel qual es regula la Secretaria de la Presidència Mitjançant el Decret 12/2007, de 10 de juliol, del president de les Illes Balears, es va establir l'estructura bàsica de la Presidència de les Illes Balears, encapçalada per la Secretaria de la Presidència.

En conseqüència, i en el marc de les facultats d'organització de la Presidència i de direcció de l'Administració de la Comunitat Autònoma que estableixen els articles 30.1, 31.1 i 79 de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears, i 11, 15 i 19.1 a de la Llei 4/2001, de 14 de març, del Govern de les Illes Balears, és oportú dotar la Secretaria de la Presidència amb un règim jurídic i d'organització adequats per a l'acompliment de les funcions per a les quals s'ha creat.

Per tot això, a proposta del conseller de Presidència, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de dia 12 de juliol de 2007,

DECRET Article 1

  1. Dependent directament del president de les Illes Balears, la Secretaria de la Presidència és l'òrgan que dirigeix i coordina els òrgans directius i les unitats de suport a la Presidència de les Illes Balears.

  2. Correspon també a la Secretaria de la Presidència:

  1. El suport directe al president en l'exercici de les seves funcions i, especialment, en les de coordinació de l'acció dels membres del Govern.

  2. La coordinació superior dels òrgans que tenen atribuïdes competències en matèria de projectes estratègics i interdepartamentals, de coordinació administrativa i d'organització d'esdeveniments d'interès autonòmic.

  3. L'organització i la direcció de l'assessorament al president, com també de la Secretaria Personal del president.

  4. Les funcions de gestió relatives als honors i les distincions que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR