Decret 57/2007 de 20 d'abril, de modificació del Decret 114/2006, de 29 de desembre, pel qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior corresponent al títol de tècnic superior en restauració.
Sección | 1.- Disposicions generals |
Emisor | Conselleria d'Educacio i Cultura |
Rango de Ley | Decret |
Decret 57/2007 de 20 d'abril, de modificació del Decret 114/2006, de 29 de desembre, pel qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior corresponent al títol de tècnic superior en restauració.
El Consell de Govern va aprovar el Decret 114/2006, de 29 de desembre, pel qual s'estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior corresponent al títol de tècnic superior en restauració i posteriorment es va publicar al BOIB núm. 4 de dia 6-01-2007.
El punt 4 de l'annex `Especialitats del professorat que té l'atribució docent en els mòduls professionals d'aquest cicle formatiu', va atribuir el Mòdul professional 11 Gestió i control d'aliments i begudes al cos de Professorat d'Ensenyament Secundari, de l'especialitat d'hoteleria i turisme ja que és un mòdul que pels seus continguts de caire més teòric i de gestió, la titulació més adient per impartir-lo és la que es correspon amb el professorat de secundària de l'especialitat esmentada. Per una errada de caràcter tipogràfic aquest Mòdul professional 11. Gestió i control d'aliments i begudes també apareix atribuït al cos de professorat tècnic de formació professional de l'especialitat: cuina i pastisseria. La titulació d'aquest tècnic no és suficient per impartir el mòdul en qüestió, ja que la seva titulació és adient per als mòduls de caràcter més pràctics i relacionats directament amb les elaboracions de cuina i pastisseria.
Per tot això, a proposta del conseller d'Educació i Cultura, i havent-ho considerat el Consell de Govern a la sessió de 20 d'abril de 2007,
DECRET Article únic Es dóna una nova redacció al punt 4 de l'annex `Especialitats del professorat que té l'atribució docent en els mòduls professionals d'aquest cicle formatiu' del Decret 114/2006, de 29 de desembre, amb el tenor literal següent:
Cos: professorat d'ensenyament secundari.
Especialitat: hoteleria i turisme.
Mòdul professional 5. Màrqueting en restauració.
Mòdul professional 4. Administració d'establiments de restauració.
Mòdul professional 11. Gestió i control d'aliments i begudes.
Mòdul professional 14. Manipulació d'aliments i sistemes d'autocontrol.
Especialitat: formació i orientació laboral.
Mòdul professional 8. Relacions a l'entorn de treball.
Mòdul professional 9. Formació i orientació...
Para continuar leyendo
Solicita tu prueba