Acord de 17 de juliol de 2008, pel qual s'aprova la convocatòria per a la cobertura, mitjançant el sistema de comissió de serveis, de tres llocs de treball d'auditor de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears

Sección2.- Autoritats i personal
EmisorSindicatura de Comptes
Rango de LeyAcord

Acord de 17 de juliol de 2008, pel qual s'aprova la convocatòria per a la cobertura, mitjançant el sistema de comissió de serveis, de tres llocs de treball d'auditor de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears Atesa la falta de personal en les àrees d'auditoria, i el volum de feina existent, es fa necessària la cobertura urgent de tres llocs de treball d'auditor de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

L'article 28.2 de la Llei 4/2004, de 2 d'abril, de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, disposa que el personal al servei de la Sindicatura es regeix pel que disposen aquesta Llei i el Reglament de règim interior, i en allò que no s'hi preveu, li és aplicable el règim establert amb caràcter general per al personal al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i el Decret 33/1994, de 28 de març, pel qual s'aprova el Reglament de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, ofereixen la possibilitat de cobrir mitjançant comissió de serveis aquests llocs, sempre amb caràcter temporal i amb una durada màxima de dos anys. Aquest és un sistema que permet a la Sindicatura de Comptes tenir al seu servei, de forma ràpida i eficient, personal adequadament format i preparat per desenvolupar les tasques que l'ordenament jurídic li encomana.

Atesa la normativa legal esmentada, i amb la finalitat de cobrir tres llocs de treball d'auditor, constitueix l'objecte d'aquest Acord l'aprovació de la convocatòria per al proveïment per personal funcionari del llocs de treball esmentats de la Sindicatura de Comptes, dotats pressupostàriament, i les seves bases.

En virtut de tot això, i d'acord amb la competència prevista a l'article 16.

k de la Llei 4/2004, de 2 d'abril, de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, el Consell de la Sindicatura Acorda Primer. Aprovar la convocatòria per a la cobertura, mitjançant el sistema de comissió de serveis, dels llocs de treball corresponents al personal funcionari de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, que s'assenyalen en l'annex I.

Segon. Aprovar les bases que han de regir aquesta convocatòria i que s'adjunten com a annex I, així com el model de sol·licitud que consta en l'annex II.

Palma, 17 de juliol de 2008

Pere Antoni Mas Cladera Síndic major Annex I...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR