Resolució de la consellera d'Innovació, Interior i Justícia per la qual es nomena el senyor José Pablo Bolado Rodrigo com a registrador de Palma núm. 6

Sección3.- D'altres disposicions
EmisorConselleria D'Innovació, Interior I Justícia
Rango de LeyResolució

Resolució de la consellera d'Innovació, Interior i Justícia per la qual es nomena el senyor José Pablo Bolado Rodrigo com a registrador de Palma núm. 6

Antecedents30 de novembre), la Direcció General dels Registres i el Notariat del Ministeri de Justícia va convocar el concurs ordinari núm. 278, per proveir les places vacants del cos de registradors, segons la documentació tramesa.

  1. En data 18 de gener de 2010 la Direcció General dels Registres i el Notariat va resoldre aquest concurs i va nomenar el senyor José Pablo Bolado Rodrigo com a registrador de Palma núm. 6.

    Fonaments de dret 1. L'article 99.2 de la Llei orgànica 1/2007, de 28 de febrer, de reforma de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears, estableix que la Comunitat Autònoma ha de nomenar els notaris, els registradors de la propietat, mercantils i de béns mobles de conformitat amb les lleis de l'Estat.

  2. L'article 12.3 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, estableix que si alguna disposició atribueix competència a una administració pública, sense especificar l'òrgan que l'ha d'exercir, s'entén que la facultat d'instruir i resoldre els expedients correspon als òrgans inferiors competents per raó de la matèria i --en virtut de l'article 2.14 g del Decret 11/2007, d'11 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma, segons la redacció que en fa el Decret 16/2009, de 14 de setembre, del president de les Illes Balears, la Direcció General de Justícia és competent quant a les relacions amb els operadors jurídics.

  3. En data 15 de febrer de 2010, la directora general de Justícia va fer la Proposta de resolució sobre el nomenament d'aquest registrador.

    Resolució 1. Nomenar el senyor José Pablo Bolado Rodrigo com a registrador de Palma núm. 6.

  4. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR