Decret 122/2007, de 21 de setembre, pel qual es modifica el Decret 66/2002, de 10 de maig, pel qual es determina la composició de la Comissió de Preus de les Illes Balears i se'n regula el funcionament

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria de ComerC, induStria i Energia
Rango de LeyDecret

Decret 122/2007, de 21 de setembre, pel qual es modifica el Decret 66/2002, de 10 de maig, pel qual es determina la composició de la Comissió de Preus de les Illes Balears i se'n regula el funcionament La Comissió de Preus de les Illes Balears, que es va crear pel Decret del Consell General Interinsular de les Illes Balears, de 16 de novembre de 1982, ha anat adaptant la seva composició a les successives reestructuracions orgàniques del Govern de les Illes Balears. La darrera reestructuració, aprovada pels decrets 9/2007, 10/2007 i 11/2007, de 6 de juliol, exigeix l'adaptació de la composició de la Comissió de Preus a aquesta nova estructura del Govern i, en conseqüència, la modificació del vigent Decret 66/2002, de 10 de maig, pel qual es determina la composició de la Comissió de Preus de les Illes Balears i se'n regula el funcionament.

Per tot això, amb l'informe de la Secretaria General de la Conselleria, a proposta de la consellera de Comerç, Indústria i Energia, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de dia 21 de setembre de 2007,

DECRET Article únic Modificació de l'article 3 del Decret 66/2002

Es modifica l'article 3 del Decret 66/2002, de 10 de maig, pel qual es determina la composició de la Comissió de Preus de les Illes Balears i se'n regula el funcionament, el qual queda redactat de la manera següent:

Article 3
  1. La Comissió de Preus de les Illes Balears, òrgan assessor adscrit a la direcció general i a la conselleria competents en matèria de comerç, es compon de la manera següent:

    1. President: el titular de la direcció general competent en matèria de comerç.

    2. Vocals:

    - El cap de servei de comerç.

    - Un tècnic en representació de la direcció general competent en matèria d'indústria. - Un tècnic en representació de cada una de les conselleries amb competències en les matèries següents:

    . economia . medi ambient . turisme . consum . transports - Dues persones en representació de les associacions de consumidors.

    c)Secretari: el cap de secció de comerç interior, que ha d'actuar amb veu però sense vot.

  2. El titular de la conselleria competent en matèria de comerç ha de designar els vocals que integren la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR