Decret 134/2008, de 5 de desembre, de modificació del Decret 1/2006, de 13 de gener, sobre competències, funcions, composició i organització del Consell de Cooperació al Desenvolupament de les Illes Balears

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració
Rango de LeyDecret

Decret 134/2008, de 5 de desembre, de modificació del Decret 1/2006, de 13 de gener, sobre competències, funcions, composició i organització del Consell de Cooperació al Desenvolupament de les Illes Balears El Consell de Cooperació al Desenvolupament de les Illes Balears fou creat mitjançant el Decret 128/2000, de 8 de setembre (Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 115, de 19 de setembre), com a òrgan consultiu i de participació de la iniciativa social en la definició i l'aplicació de les polítiques de cooperació al desenvolupament assumida pel Govern de les Illes Balears, integrat per entitats representatives de diversos àmbits de la societat. Té com a finalitat, entre d'altres, impulsar la col·laboració entre les administracions públiques i els agents socials implicats en la cooperació al desenvolupament.

L'entrada en vigor de la Llei 9/2005, de 21 de juny, de cooperació per al desenvolupament (BOIB núm. 99, de 30 de juny), i també l'experiència obtinguda de l'aplicació del Decret 128/2000, aconsellaren canviar la composició i les funcions del Consell de Cooperació al Desenvolupament. El resultat fou l'aprovació del Decret 1/2006, de 13 de gener, sobre competències, funcions, composició i organització del Consell de Cooperació al Desenvolupament de les Illes Balears (BOIB núm. 10, de 21 de gener).

Novament s'ha constatat la conveniència d'introduir millores i rectificacions en l'actual Decret per millorar-ne el funcionament i augmentar la participació dels agents no institucionals dedicats a la cooperació al desenvolupament.

Atès tot això, a proposta de la consellera d'Afers Socials, Promoció i Immigració i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de dia 5 de desembre de 2008,

DECRET Article únic Modificació del Decret 1/2006, de 13 de gener, sobre competències, funcions, composició i organització del Consell de Cooperació al Desenvolupament de les Illes Balears 1. Es modifica l'article 2, que queda redactat de la manera següent:

'Article 2

Composició 1. El Consell de Cooperació al Desenvolupament de les Illes Balears està integrat per la presidència, la vicepresidència i les vocalies que es detallen en l'apartat 4 d'aquest article.

  1. La presidència és exercida pel conseller o la consellera competent en matèria de cooperació al desenvolupament.

  2. La vicepresidència és exercida pel director o la directora general competent en matèria de cooperació al desenvolupament o la persona en qui delegui. Substitueix la presidència en casos de vacant, absència, malaltia o qualsevol altra causa legal.

  3. Integren el Consell les vocalies que es detallen a continuació, que ocupen les persones que nomeni la presidència a proposta de les institucions i entitats representades, distribuïdes de la següent manera:

    1. Una persona en representació de l'Agència de Cooperació Internacional de les Illes Balears.

    2. Una persona en representació de l'Institut Balear de la Dona.

    3. Una persona en representació de la Conselleria de Presidència.

    4. Una persona en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR