Decret 77/2010, d'11 de juny, pel qual es crea el Centre Integrat de Formació Professional Son Llebre en el terme municipal de Marratxí

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria d'Educacio i Cultura
Rango de LeyDecret

Decret 77/2010, d'11 de juny, pel qual es crea el Centre Integrat de Formació Professional Son Llebre en el terme municipal de Marratxí La creació de centres públics correspon al Govern autonòmic, d'acord amb l'article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació.

La Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, regula en el capítol V la formació professional.

El Reial decret 1558/2005, de 23 de desembre, regula els requisits bàsics dels centres integrats de formació professional.

El Reial decret 1538/2006, de 15 de desembre, estableix l'ordenació general de la formació professional del sistema educatiu.

La Llei orgànica 1/2007, de 28 de febrer, de reforma de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears, estableix en l'article 36 que correspon a la Comunitat Autònoma la competència del desenvolupament legislatiu i l'execució de l'ensenyament en tota la seva extensió, nivells i graus, modalitats i especialitats, d'acord amb el que disposa l'article 27 de la Constitució.

El Decret 120/2002, de 27 de setembre, pel qual s'aprova el reglament orgànic dels instituts d'educació secundària, estableix en la disposició addicional segona que els centres integrats s'han de regir per aquest Decret.

La creació de centres integrats de formació professional respon a la necessitat d'assegurar nova oferta integrada que capaciti per al desenvolupament qualificat de les diferents professions i serveixi de recurs formatiu permanent als joves i als treballadors per millorar les seves condicions de treball.

Per tal de donar compliment a les necessitats detectades, les conselleries de Benestar Social, Treball i Formació i Educació i Cultura varen signar un acord de col·laboració per establir un centre integrat de formació professional de la família professional de serveis socioculturals a la comunitat.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR