Resolució de la consellera d'Interior de modificació de la composició del borsí del cos facultatiu tècnic, especialitat tècnic de prevenció de riscs laborals amb especialitat seguretat i titulació d'enginyeria tècnica

Sección2.- Autoritats i personal
EmisorConselleria d'Interior
Rango de LeyResolució

Resolució de la consellera d'Interior de modificació de la composició del borsí del cos facultatiu tècnic, especialitat tècnic de prevenció de riscs laborals amb especialitat seguretat i titulació d'enginyeria tècnica Antecedents 1. En el BOIB núm. 151, de 25 d'octubre de 2008, es va publicar la Resolució de la consellera d'Interior de 6 d'octubre per la qual es va aprovar la llista de persones aspirants seleccionades del concurs per formar part d'una borsa per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu tècnic, especialitat tècnic mitjà de prevenció de riscs laborals, amb el diploma acreditatiu d'haver cursat el programa de formació per a l'exercici de funcions de nivell superior en matèria de prevenció de riscs laborals, especialitat seguretat i titulació d'enginyeria tècnica, convocat per la Resolució de la consellera d'Interior de 12 de juny de 2008 (BOIB núm. 85, de 19 de juny).

  1. El 5 de novembre de 2008 va tenir entrada al Registre de l'EBAP el recurs de reposició interposat pel Sr. Isaac Blasco Aguado, contra la Resolució indicada anteriorment, atès que no havia estat inclòs en la llista de persones aspirants seleccionades.

  2. Mitjançant la Resolució de la consellera d'Interior de 26 de gener de 2009 es va estimar el recurs de reposició interposat pel Sr. Isaac Blasco Aguado, atès que la seva exclusió de la composició del borsí no s'ajustava a dret.

  3. Una vegada valorats els mèrits acreditats mitjançant la sol·licitud del Sr. Isaac Blasco Aguado, la Comissió Tècnica de Valoració li va atorgar una puntuació de 5,275 punts.

    Per tot això, dict la següent Resolució 1. Modificar la llista de persones aspirants seleccionades del concurs per formar part d'una borsa per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu tècnic, especialitat tècnic mitjà de prevenció de riscs laborals, amb el diploma acreditatiu d'haver cursat el programa de formació per a l'exercici de funcions de nivell superior en matèria de prevenció de riscs laborals, especialitat seguretat i titulació d'enginyeria tècnica, corresponents a l'Illa de Mallorca, aprovada per la Resolució de la consellera d'Interior de 6 d'octubre de 2009 (BOIB núm. 151 de 25 d'octubre), amb la inclusió del Sr. Isaac Blasco Aguado.

  4. Aprovar la composició del borsí indicat, que queda constituïda amb les puntuacions i l'ordre de prelació final de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR