Decret núm. 1130/2008 Referencia: 000080/2008-DECRETO Gestió Personal Sr. José Barrientos Ruiz, Batle President de l'Ajuntament de Son Servera, comunitat autònoma de les Illes Balears. Atesa la proposta de nomenament de l'Òrgan de selecció realitzada a l'Acta de dia 9 d' octubre de 2008, en relació amb les proves de selecció per a la provisió en propietat, d'acord amb la Resolució de Batlia núm....

SecciónIV - Administracio Municipal
Rango de LeyDecret

Decret núm. 1130/2008

Referencia: 000080/2008-DECRETO Gestió Personal Sr. José Barrientos Ruiz, Batle President de l'Ajuntament de Son Servera, comunitat autònoma de les Illes Balears.

Atesa la proposta de nomenament de l'Òrgan de selecció realitzada a l'Acta de dia 9 d' octubre de 2008, en relació amb les proves de selecció per a la provisió en propietat, d'acord amb la Resolució de Batlia núm. 212/2008, de 14 de febrer, de la següent plaça:

Característiques de la plaça:

Grup A1

Clasificació Administració general Subescala Tècnica Classe Funcionari de carrera Nombre de vacants 1

Denominació Tècnic d'Administració General De conformitat amb l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local; l'article 136 del Reial Decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, mitjançant el qual s'aprova el Text Refús de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local; i l'article 7 del Reial Decret 896/1991, de 7 de juny, per el què s'estableixen les regles bàsiques i els programes mínims als quals s'ha d'ajustar el procediment de selecció dels funcionaris de l'Administració Local RESOLC:

  1. Realitzar el nomenament a favor de la Sra. CATALINA MAGDALENA SERVERA GUAL, amb DNI núm. 43092505 g, com a TÈCNICA D'ADMINISTRACIÓ GENERAL (TAG), escala d'Administració General, subescala tècnica, funcionària de carrera, grup A1, d'acord amb les bases de la convocatòria objecte de la present.

  2. Que els efectes de dit nomenament comptin a partir de dia 3 de novembre de 2008.

  3. Notificar la present a la persona interessada, comunicant-li que en el termini de vint dies, haurà de prendre possessió de la plaça a davant aquesta Batlia i formular l'acta d'acatament de la Constitució (i, en el seu cas, de l'Estatut d'Autonomia i de la resta de l'Ordenament Jurídic) 4. Una vegada efectuada la presa de possessió de la plaça, publicar els nomenaments al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al Tauler d'Edictes d'aquest Ajuntament.

Contra aquesta Resolució que esgota la via administrativa, es poden interposar, alternativament, els recursos següents:

(a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Tribunal que resulti...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR