Decret 5/2009, de 16 de març, del president de les Illes Balears, de nomenament de la presidenta i la secretària del Consell Consultiu de les Illes Balears

Sección1.- Disposicions generals
EmisorPresidENcia de les Illes Balears
Rango de LeyDecret

Decret 5/2009, de 16 de març, del president de les Illes Balears, de nomenament de la presidenta i la secretària del Consell Consultiu de les Illes Balears En la sessió de 24 de febrer de 2009, el Ple del Parlament de les Illes Balears va elegir per assentiment de tots els membres de la cambra, els tres membres del Consell Consultiu de les Illes Balears --l'elecció dels quals correspon al Parlament--, que són: el senyor José Argüelles i Pintos, la senyora Carme Fernández i González i el senyor Rafael de Lacy i Fortuny.

En la sessió de 27 de febrer de 2009, el Consell de Govern designà els quatre membres del Consell Consultiu de les Illes Balears --la designació dels quals correspon al Govern--, que són: la senyora Dolores Romeo Pérez, la senyora Maria Ballester Cardell, el senyor Rafael Perera Mezquida i la senyora Rosa Maria de Hoyos Marina.

Atès el que disposa l'article 4.2 de la Llei 5/1993, de 15 de juny, del Consell Consultiu de les Illes Balears, es va dictar el Decret 4/2009, de 27 de febrer, del president de les Illes Balears, de nomenament dels membres del Consell Consultiu, publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 33 de 5 de març.

En la sessió de 13 de març de 2009, el Ple del Consell Consultiu elegí d'entre els seus membres les persones que han d'ocupar els càrrecs de president i secretari de la institució, d'acord amb el que disposa l'apartat 3 de l'article 4 de la Llei 5/1993, de 15 de juny, del Consell Consultiu de les Illes Balears, en la redacció de la Llei 6/2000, de 31 de maig, la qual cosa es va comunicar al president de les Illes Balears mitjançant un escrit de 13 de març.

Per tot això...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR