Decret 113/2007, de 24 d'agost, pel qual es modifica l'apartat 3 de l'article 12 del Decret 17/2000, d'11 de febrer, de regulació de l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI).

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria d'Habitatge i Obres púBliques
Rango de LeyDecret

Decret 113/2007, de 24 d'agost, pel qual es modifica l'apartat 3 de l'article 12 del Decret 17/2000, d'11 de febrer, de regulació de l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI).

L' entrada en vigor del Decret 9/2007, de 6 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, així com criteris operatius i d' organització de l'empresa, entre els que s'han d' incloure la sostenibilitat i el respecte amb el medi com a elements paradigmàtics del desenvolupament de l'objecte social de l'IBAVI, fan necessària la modificació de l'article 12.3 del Decret 17/2000, d' 11 de febrer, de regulació de l'Institut Balear de l'Habitatge, relatiu als vocals que integren el Consell d'Administració de l'IBAVI, adequant-lo a la nova composició del Govern i incloent un representant de la Conselleria de Medi Ambient..

Per tot això, amb l'informe favorable de la Secretaria General, a proposta del conseller d'Habitatge i Obres Públiques, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 24 d'agost de 2007,

DECRET Article 1.

La redacció de l'article 12 del Decret 17/2000, d'11 de febrer, de regulació de l'Institut Balear de l'Habitatge, es la següent:

`Article 12:

  1. El Consell d'Administració la integraran el president, el vicepresident i els vocals. El Director gerent i el secretari del Consell assitiran a les seves reunions amb veu i sense vot.

  2. La vicepresidència correspon al director general d'Arquitectura i Habitatge.

  3. Els vocals, en nombre d'onze, són els següents:

El secretari general de la Conselleria d'Habitatge i Obres Públiques.

Un representant de la Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració.

Un representant de la Conselleria de Presidència.

Un representant de la direcció de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma.

Un representant de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació.

Un representant de la Conselleria d'Interior.

Un representant de la Conselleria de Medi Ambient.

Un funcionari de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge, amb categoria de cap de servei o superior.

El Cap del Servei Jurídic de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR