Decret 103/2007, de 27 juliol, d'actualització i modificació del Decret 10/1994, de 13 de gener, de constitució i organització de l'empresa pública Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM).

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori
Rango de LeyDecret

Decret 103/2007, de 27 juliol, d'actualització i modificació del Decret 10/1994, de 13 de gener, de constitució i organització de l'empresa pública Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM).

Mitjançant decret 11/2007, de Presidència, s'ha procedit a establir la nova estructura bàsica de les distintes conselleries del Govern de les Illes Balears, restant dependenta de la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori l'empresa pública Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM).

Així mateix l'article 4 del propi decret atribueix a aquesta Conselleria la planificació i ordenació del transport terrestre.

Com a conseqüència es dicta aquest nou decret , que adapta el Decret 10/1994, de 13 de gener, de constitució i organització de l'empresa pública Serveis Ferroviaris de Mallorca a la nova denominació de la Conselleria, i l'adequa al nou criteri d'organització i operativitat.

Per tot això, amb l'informe favorable de la Secretaria General de la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori, i a proposta del Conseller de la mateixa, i prèvia deliberació del Consell de Govern, en la seva sessió de 27 de juliol de 2007,

DECRET Article 1.

Les referències que es fan en el decret 10/1994, de 13 de gener, de constitució i organització de l'empresa pública Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), segons modificacions donades pels decrets 196/1999, de 3 de setembre i 123/2003, de 18 de juliol, a la Conselleria d'Obres Públiques, Habitatge i Transports, s'entendran realitzades a la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori i al seu conseller, respectivament. Igualment les referències que es realitzin al Director General de Transports, s'entendran realitzades al Director General de Mobilitat.

Article 2

L'article 5 del Decret 10/1994, de 13 de gener, de constitució i organització de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) queda redactat en els termes següents:

`L'entitat serà regida i administrada pels següents òrgans:

  1. El president.

  2. El consell d'administració.

  3. El director-gerent.

  4. L'adjunt al director-gerent.

  5. El secretari del consell d'administració.' Article 3.

L'article 6.4 del Decret 10/1994 esmentat queda redactat en els termes següents:

`Seran membres del Consell d'Administració:

- El/la conseller/a de Mobilitat i Ordenació del Territori, que actuarà com a president/a.

- El/la directora/a general de Mobilitat, que actuarà com a vicepresident.

- El/la secretari/a general de la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR