Acord del Consell de Govern de 3 d'abril de 2009, pel qual s'autoritza la creació de l'escola infantil pública de primer cicle EIP La Miranda de Sant Francesc de Formentera

Sección3.- D'altres disposicions
EmisorConselleria d'Educacio i Cultura
Rango de LeyAcord

Acord del Consell de Govern de 3 d'abril de 2009, pel qual s'autoritza la creació de l'escola infantil pública de primer cicle EIP La Miranda de Sant Francesc de Formentera El Consell de Govern, a proposta de la consellera d'Educació i Cultura, en sessió celebrada el dia 3 d'abril de 2009, adopta, entre d'altres, l'Acord següent:

`Primer. Autoritzar la creació de l'escola infantil pública de primer cicle EIP La Miranda de Sant Francesc de Formentera, que, en conseqüència, queda configurada de la manera següent:

Codi de centre: 07013875

Denominació genèrica: escola infantil pública de primer cicle Denominació específica: EIP La Miranda Titular: Consell Insular de Formentera Domicili: av. de Porto Saler, s/n Localitat: Sant Francesc de Formentera Municipi: Formentera Ensenyaments autoritzats: educació infantil de primer cicle Capacitat: 3 unitats distribuïdes de la manera següent:

0 a 1 anys: 1 unitat amb 8 places escolars 1 a 2 anys: 1 unitat amb 13 places escolars 2 a 3 anys: 1 unitat amb 15 places escolars La capacitat màxima de les unitats en funcionament, en cada moment, no pot excedir el nombre de places escolars que resulti de l'aplicació de les ràtios que, pel que fa a la superfície mínima requerida per plaça escolar i nombre d'alumnes per unitat, segons l'edat dels alumnes escolaritzats, es determinin en la normativa vigent aplicable a aquesta matèria.

En tot cas, i sens perjudici del que estableix el paràgraf anterior, la distribució de les unitats autoritzades podrà variar, sempre que la titularitat del centre ho comuniqui a la Direcció General de Planificació i Centres, quedi justificada i acreditada per la demanda de places, i el nombre total d'unitats no superi el nombre autoritzat.

Segon. L'escola està obligada a complir la normativa vigent quant a la titulació del professorat destinat a les unitats autoritzades mitjançant aquest

Acord. En cas...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR