Decret 79/2008, de 25 de juliol, pel qual se suprimeix la Delegació del Govern de les Illes Balears per a la Cooperació al Desenvolupament

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració
Rango de LeyDecret

Decret 79/2008, de 25 de juliol, pel qual se suprimeix la Delegació del Govern de les Illes Balears per a la Cooperació al Desenvolupament L'article 10 del Decret 1/2004, de 2 de gener, del president de les Illes Balears, ja derogat, establia l'estructura orgànica de la Conselleria de Presidència i Esports, en el qual es determinaven com a competències d'aquesta, mitjançant la Direcció General de Cooperació, les funcions relatives a la cooperació social i a les relacions de solidaritat amb altres pobles.

L'acció del Govern en aquesta matèria es materialitza en el suport i el finançament d'importants projectes que impulsen organitzacions no governamentals i altres agents de cooperació, adreçats a contribuir a la millora de les condicions de vida i a les possibilitats de desenvolupament econòmic i social sostenible dels pobles menys afavorits del món.

Per dur a terme aquesta tasca, es va considerar convenient crear la Delegació del Govern de les Illes Balears per a la Cooperació al Desenvolupament, mitjançant el Decret 88/2005, de 29 de juliol (BOIB núm.

117, de 6 d'agost).

L'article 1 d'aquest Decret establia que la Delegació quedava adscrita a la conselleria competent en matèria de cooperació. D'altra banda, l'article 3.2 e assenyalava que corresponia al delegat de Govern de les Illes Balears per a la Cooperació al Desenvolupament qualssevol altres funcions que li encomanàs el conseller o consellera competent en matèria de cooperació. En conseqüència, mitjançant la Resolució de la consellera d'Afers Socials, Promoció i Immigració de 24 de setembre de 2007 es varen delegar determinades competències pròpies de la conselleria a la Delegació de Govern de les Illes Balears per a la Cooperació al Desenvolupament.

Mitjançant el Decret 14/2008, de 28 de març, del president de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 11/2007, d'11 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, es va constatar la conveniència de crear una nova direcció general, denominada Direcció General de Planificació i Formació dels Serveis Socials, i delimitar-ne l'àmbit material d'actuació per tal de millorar l'estructura orgànica de la Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració.

Ateses les funcions atorgades a la Direcció General de Planificació i Formació dels Serveis Socials i les que corresponen a la Direcció...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR