Decret 53/2009, d'11 de setembre, pel qual es crea la Comissió de Seguiment dels acords del Pacte per la competitivitat, l'ocupació i la cohesió social a les Illes Balears

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria de Presidència
Rango de LeyDecret

Decret 53/2009, d'11 de setembre, pel qual es crea la Comissió de Seguiment dels acords del Pacte per la competitivitat, l'ocupació i la cohesió social a les Illes Balears El document de Bases per al diàleg sobre el Pacte per la competitivitat, l'ocupació i la cohesió social a les Illes Balears, signat pel president del Govern i els agents socials el 24 de novembre de 2007, determinava la creació de la Comissió de Seguiment amb l'objectiu de vetllar pel compliment i el bon funcionament del que establia el document. El Decret 147/2007, de 21 de desembre, creava aquesta Comissió de Seguiment i concretava les funcions, l'organització i la creació de la Mesa d'Economia, la Mesa de Turisme i la Mesa d'Ocupació i Cohesió Social.

El 25 de juny de 2009, es va signar l'Acord general, que recull els acords que han consensuat les meses de diàleg, i començà una nova etapa en l'àmbit del diàleg social. En l'Acord general es manifestava la necessitat de crear una comissió de seguiment dels acords pactats.

Per això, sembla adequat crear la Comissió de Seguiment com a òrgan col·legiat, establir-ne les funcions i l'organització, i, en conseqüència, dissoldre els instruments anteriors, tant la Comissió de Seguiment com les diferents meses que es crearen d'acord amb el document de Bases per al diàleg sobre el Pacte per la competitivitat, l'ocupació i la cohesió social a les Illes Balears.

Per tot això, a proposta del conseller de Presidència, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de dia 11 de setembre de 2009,

DECRET Article 1

Creació i adscripció Es crea la Comissió de Seguiment dels acords del Pacte per la competitivitat, l'ocupació i la cohesió social a les Illes Balears, com a òrgan col·legiat de l'Administració de la Comunitat Autònoma, consultiu i de proposta, en l'àmbit del seguiment i de l'avaluació de l'execució dels acords, adscrita orgànicament a la Conselleria de Presidència, però sense participar de la seva estructura jeràrquica.

Article 2

Finalitats 1. La finalitat de la Comissió creada mitjançant aquest Decret és fer el seguiment dels acords que formen el Pacte per la competitivitat, l'ocupació i la cohesió social a les Illes Balears, i l'Acord general de 25 de juny de 2009. En conseqüència, la Comissió té els objectius següents:

-- Vetllar per l'estricte compliment, seguiment i propostes pressupostàries que escaiguin.

-- Entendre i debatre sobre els temes que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR