Decret 17/2007, de 23 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual es nomena personal eventual de la Presidència de les Illes Balears la Sra. María del Carmen Tarrafeta Alberola al lloc de feina de secretària de la Presidència del Govern

Sección1.- Disposicions generals
EmisorPresidENcia de les Illes Balears
Rango de LeyDecret

Decret 17/2007, de 23 de juliol, del president de les Illes Balears, pel qual es nomena personal eventual de la Presidència de les Illes Balears la Sra. María del Carmen Tarrafeta Alberola al lloc de feina de secretària de la Presidència del Govern L'article 20 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears disposa que és personal eventual el que, en virtut de nomenament legal, ocupa, amb caràcter temporal, llocs de feina considerats de confiança o d'assessorament especial de la Presidència o dels consellers o les conselleres, no reservats a personal funcionari de carrera, i que el president o la presidenta i els consellers o les conselleres nomenen lliurement el seu personal eventual, nomenaments que s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

El Decret 107/1995, de 21 de desembre, disposició vigent que estableix les normes d'aplicació per al personal eventual, determina que el conseller competent en matèria de funció pública ha de dur a terme els tràmits i les gestions necessàries per confeccionar la relació de llocs de feina corresponent al personal eventual de l'Administració de la Comunitat Autònoma perquè sigui aprovada posteriorment pel Consell de Govern.

En la relació vigent de llocs de feina de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears corresponent al personal eventual, hi consta un lloc de feina de Secretària, adscrit a la Presidència del Govern.

Per tot això, dict el següent DECRET Article 1

Nomenar la Sra. María del Carmen Tarrafeta Alberola, amb DNI núm.

43.024.408-X, personal eventual de la Presidència de les Illes Balears amb efectes de dia 23 de juliol de 2007, en el lloc de feina de secretària, amb una retribució anual de 30.000,00 .

Article 2

Als efectes de dietes i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR