Decret 37/2010, de 19 de febrer, de concessió dels premis Ramon Llull de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de l'any 2010

Sección1.- Disposicions generals
EmisorPresidENcia de les Illes Balears
Rango de LeyDecret

Decret 37/2010, de 19 de febrer, de concessió dels premis Ramon Llull de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de l'any 2010

El Premi Ramon Llull de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears va ser creat mitjançant el Decret 5/1997, de 23 de gener, publicat en el BOCAIB núm. 15 del 4 de febrer del mateix any.

Aquesta distinció té com a finalitat honorar les persones naturals o jurídiques que hagin destacat en els serveis prestats a les Illes Balears i distingir-ne els mèrits en els àmbits cultural, esportiu, jurídic, empresarial, cívic, humanitari, d'investigació, d'ensenyament i lingüístic. L'objectiu és premiar la labor individual o col·lectiva que aquestes persones hagin dut a terme l'any anterior en els àmbits indicats abans. L'atorgament s'ha de fer per decret, amb la deliberació prèvia del Consell de Govern.

Per tot això, a proposta del president, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de dia 19 de febrer de 2010, dict el següent DECRET Primer S'atorga el Premi Ramon Llull de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears a les persones i entitats següents:

  1. Federació Empresarial Hotelera de Mallorca, Associació Hotelera de Menorca i Federació Empresarial Hotelera d'Eivissa i Formentera En reconeixement a la seva contribució, amb esforç, il·lusió i empenta, a convertir els establiments hotelers de les Illes Balears en un referent de qualitat i excel·lència arreu del món, com també per no defallir en els moments de dificultats i col·laborar amb les institucions amb tarannà dialogant i obert.

  2. Bàrbara Mesquida Mora Enòloga i filòloga. En reconeixement a la seva capacitat emprenedora i la seva vitalitat a l'hora de continuar amb el llegat familiar d'una empresa vinatera de referència a les Illes Balears. Per la seva professionalitat i perquè ha sabut aportar nova saba a una empresa familiar que uneix la cultura, la terra i el vi, amb una trajectòria consolidada en el sector vinater amb més de seixanta anys d'existència.

  3. Joan Moll Marquès Pianista. Fill de Francesc de Borja Moll. En reconeixement a tota una vida dedicada a la música clàssica, especialment per la seva tasca educativa, de recerca i de difusió en la societat de les Illes Balears. Destaca en la seva carrera professional el Premi a la Investigació i Difusió del Patrimoni Musical Espanyol, rebut del Ministeri de Cultura.

  4. Juan Luis Sánchez Policia local i comunicador. En reconeixement a la seva capacitat de lideratge i a la seva responsabilitat policial...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR