Decret 6/2009, de 6 de febrer, pel qual es modifiquen l'article 2 i l'article 4 del Decret 103/2000, de 7 de juliol, pel qual es regulen la composició i les funcions de la Comissió d'Artesania de les Illes Balears

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria de ComerC, induStria i Energia
Rango de LeyDecret

Decret 6/2009, de 6 de febrer, pel qual es modifiquen l'article 2 i l'article 4 del Decret 103/2000, de 7 de juliol, pel qual es regulen la composició i les funcions de la Comissió d'Artesania de les Illes Balears La Llei 4/1985, de 3 de maig, d'ordenació de l'artesania, determina el marc normatiu pel qual s'ha de regir aquest sector, atenent les característiques específiques que presenta aquesta activitat a la comunitat autònoma de les Illes Balears.

En compliment de la disposició final primera de la Llei esmentada, el Decret 26/1999, de 19 de març, regula la composició i les funcions de la Comissió d'Artesania de les Illes Balears. L'evolució del sector i la remodelació de l'Administració autonòmica varen aconsellar introduir-hi una sèrie de modificacions i millores per adequar-lo a les circumstàncies del moment, la qual cosa es tradueix en l'aprovació del Decret 103/2000, de 7 de juliol, pel qual es regulen la composició i les funcions de la Comissió d'Artesania de les Illes Balears, modificat pel Decret 101/2005, de 7 d'octubre.

En l'actualitat, novament es planteja la necessitat de modificar la normativa esmentada per actualitzar la composició de la Comissió d'Artesania de les Illes Balears i de la Ponència Tècnica d'Artesania, a conseqüència de l'aprovació de la Llei orgànica 1/2007, de 28 de febrer, de reforma de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears.

Per tot això, a proposta de la consellera de Comerç i Indústria i Energia, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 6 de febrer de 2009,

DECRET Article primer Es modifica l'article 2 del Decret 103/2000, modificat al seu torn pel Decret 101/2005, el qual queda redactat de la manera següent:

Article 2
  1. La Comissió d'Artesania de les Illes Balears està composta pels membres següents:

    Presidència: la persona titular de la Conselleria que tengui la competència en matèria de comerç.

    Vicepresidència: el director general de Comerç, el qual ha de suplir el president quan aquest no pugui assistir a les sessions de la Comissió d'Artesania.

    Vocals:

    - El conseller delegat o la consellera delegada de l'àrea que exerceixi les competències en matèria d'artesania del Consell Insular de Mallorca.

    - El conseller delegat o la consellera delegada de l'àrea que exerceixi les competències en matèria d'artesania del Consell Insular de Menorca.

    - El conseller delegat o la consellera delegada de l'àrea que exerceixi les competències en matèria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR