El ple de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, en sessió ordinària de data 28 d'agost de 2008, ha aprovat el Conveni Col·lectiu del Personal Laboral de l'Ajuntament de Santa Eulària, la qual cosa es fa pública als efectes legals oportuns. CONVENIO COL.LECTIU DEL PERSONAL LABORAL DE L'AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA INDEX. CAPÍTOL I ÀMBITS, VINCULACIÓ, COMISSIÓ PARITÀRIA I CONDICIONES MÉS BENEF...

SecciónIV - Administracio Municipal

El ple de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, en sessió ordinària de data 28 d'agost de 2008, ha aprovat el Conveni Col·lectiu del Personal Laboral de l'Ajuntament de Santa Eulària, la qual cosa es fa pública als efectes legals oportuns.

CONVENIO COL.LECTIU DEL PERSONAL LABORAL DE L'AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA INDEX.

CAPÍTOL I ÀMBITS, VINCULACIÓ, COMISSIÓ PARITÀRIA I CONDICIONES MÉS BENEFICIOSES ARTICLE PRELIMINAR ART.1.: Àmbit d'aplicació ART.2: Àmbit d'aplicació temporal i denúncia.

ART.3: Vinculació a la totalitat.

ART.4: Condicions més beneficioses.

ART.5: Comissió paritària.

CAPÍTOL II DE LA CONTRACTACIÓ ART.6: Organització del treball ART.7: Període de prova ART.8: Avís de cessament ART.9: Integració dels disminuïts físics o psíquics. Persones amb discapacitat.

ART.10: Selecció de personal laboral no permanent.

CAPÍTOL III JORNADA LABORAL. VACANCES. LLICÈNCIES RETRIBUÏDES I NO RETRIBUÏDES. HORES...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR