Decret 3/2010, de 15 de gener, de cessament de la senyora Núria Garcia Canals com a secretària general del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria de Treball i Formacio
Rango de LeyDecret

Decret 3/2010, de 15 de gener, de cessament de la senyora Núria Garcia Canals com a secretària general del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears Mitjançant el Decret 148/2007, de 21 de desembre (BOIB núm. 195, de 28 de desembre) es va nomenar la senyora Núria García Canals secretària general del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears.

L'article 78 de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears, en la nova redacció donada per la Llei orgànica 1/2007, de 28 de febrer (BOIB núm. 32 ext., d'1 de març), disposa que el Consell Econòmic i Social de les Illes Balears és l'òrgan col·legiat de participació, estudi, deliberació, assessorament i proposta en matèria econòmica i social.

L'article 12.2 de la Llei 10/2000, de 30 de novembre, del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears (BOIB núm. 150, de 9 de desembre) disposa que el secretari general d'aquest òrgan serà nomenat i separat del càrrec lliurement pel Consell de Govern, a proposta conjunta dels consellers amb competències en matèria econòmica i de treball.

Per això, a proposta dels consellers d'Economia i Hisenda i de Treball i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR