DON FRANCISCO OLIVER SERRA, TRESORER HABILITAT, CAP DEL SERVEI DE RECAPTACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ, PROVÍNCIA DE BALEARS. FA SABER: Que a l'expedient administratiu de constrenyiment que instrueix contra els deutors que al final es relacionen, el parador del qual no ha pogut esbrinar-se, en virtut dels dèbits a favor de la Hisenda Local pels conceptes, exercicis i imports que es consignen; have...

SecciónIV - Administracio Municipal
EmisorAjuntament de Calvia

DON FRANCISCO OLIVER SERRA, TRESORER HABILITAT, CAP DEL SERVEI DE RECAPTACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ,

PROVÍNCIA DE BALEARS. FA SABER: Que a l'expedient administratiu de constrenyiment que instrueix contra els deutors que al final es relacionen, el parador del qual no ha pogut esbrinar-se, en virtut dels dèbits a favor de la Hisenda Local pels conceptes, exercicis i imports que es consignen; havent transcorregut el període voluntari per al pagament dels deutes que posteriorment es relacionaran, ha dictat els Sr. Tresorer de l'Ajuntament, la següent:

PROVISIÓ DE CONSTRENYIMENT. `En ús de les facultats que em confereix l'article 5.3.c) del Reial decret 1174/1987, de 18 de setembre, en relació amb els articles 161 i 167 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària i articles 69 i 70 del Reglament general de recaptació, respecte als deutes que no han estat satisfets en el corresponent termini d'ingrés en període voluntari, una vegada finalitzat i començat l'import d'interessos de demora, procedeixo a liquidar els recàrrecs del període executiu que correspongui, als quals es refereix l'article 28 de la Llei general tributària, requerint-vos expressament perquè efectueu el pagament del deute no ingressat, i del recàrrec de constrenyiment reduït del deu per cent, amb l'advertiment que, si no es realitza en els terminis de l'article 62.5 de la Llei general tributària, es procedirà a l'embargament dels vostres béns i drets patrimonials o garanties existents i el recàrrec que haureu de satisfer serà el recàrrec ordinari de constrenyiment del vint per cent del deute no ingressat, així com s'exigiran els interessos de demora meritats des de l'inici del període executiu.' Així mateix se'ls fa saber que contra la transcrita Providència, es pot presentar recurs DE REPOSICIÓ, en el termini d'UN MES, davant el Sr. Tresorer d'aquest Ajuntament. Contra la denegació expressa o tàcita d'aquest recurs de reposició, podrà interposar-se recurs Contenciós-Administratiu davant la Sala del Contenciós de Palma de Mallorca, segons el que es disposa en els Art. 45 i següents de la Llei Jurisdicció Contenciós-Administrativa, Disposició Addicional 5ª de la Llei 30/92 de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, i Art. 52 i 108 de la Llei 7/85 de 2 d'Abril Reguladora de Bases de Règim Local.

Intentada per dues vegades la notificació a les persones i entitats que posteriorment es relacionaran, relatives al procediment executiu a la via de constrenyiment que instrueix aquest Servei de Recaptació municipal, i atès que no ha pogut tenir efecte per causes imputables a aquest, se citen les persones interessades o els seus representants perquè, en el termini de quinze dies naturals, comptats a partir del següent al de la publicació del present anunci, compareguin a les oficines d'aquest servei, situades al carrer de Ca'n Vich, núm. 14, Calvià, als efectes que els sigui practicada la respectiva notificació, significant-los que, si no compareixen en el termini, la notificació s'entendrà produïda a tots els efectes legals des del dia següent al del venciment del termini assenyalat per comparèixer. Tot això de conformitat al que disposa l'article 112, apartats 1 i 2 de la Llei 58/2003, General Tributària.

En compliment de l'art. 71 del Reglament General de Recaptació, s'adverteix a les persones interessades el següent:

1r. Els terminis de l'ingrés dels dèbits són els següents:

  1. Les notificades entre els dies 1 i 15 de cada mes, fins al dia vint d'aquest mes o, si no fos hàbil, l'immediat hàbil següent.

  2. Les notificades entre els dies 16 i últim de cada mes, fins al dia cinc del mes següent o, si no fos hàbil, l'immediat hàbil següent.

    2n. Lloc d'ingrés: als serveis de Recaptació de l'Ajuntament de Calvià, situats al carrer Can Vich, 14 - 07184 Calvià, de 9.00 h a 14.00 h, de dilluns a divendres.

    3r. Formes de pagament: a) diner de curs legal; b) xec conformat a favor de l'Excm. Ajuntament de Calvià; c) gir postal.

    4t. Que en el cas que no s'efectuï l'ingrés en dit termini, es procedirà, sense més, a l'embargament dels seus béns o a l'execució de les garanties existents.

    5è. Sobre la liquidació d'interessos de demora i repercussió de costos del procediment.

    6è. De la possibilitat d'ajornament o fraccionament de pagament.

    7è. Del fet que no se suspèn el procediment de constrenyiment, salvat en els casos i condicions previst a l'art. 165 de la Llei General Tributària..

    Calvià, 27 d'agost de 2010

    Tinent de batle d'Economia, (Delegació per decret de Batlia de 16/06/07), Teresa Martorell Andreu Tresorer habilitat Cap del Servei de Recaptació, Francisco Oliver Serra.

    Veure annex versió en castellà -------------DON FRANCISCO OLIVER SERRA, TESORERO HABILITADO,

    JEFE DEL SERVICIO DE RECAUDACIÓN DEL AYUNTAMIENTO DE CALVIÁ, PROVINCIA DE BALEARES, HACE SABER: Que en el expediente administrativo de apremio que instruye contra los deudores que al final se relacionan, cuyo paradero no ha podido averiguarse, en virtud de los débitos a favor de la Hacienda Local por los conceptos, ejercicios e importes que se consignan, y habiendo transcurrido el periodo voluntario para el pago de las deudas que posteriormente se relacionaran, se ha dictado por el Sr. Tesorero del Ayuntamiento, la siguiente:

    PROVIDENCIA DE APREMIO: `En uso de las facultades que me confiere el artículo 5.3.c) del Real Decreto 1174/1987, de 18 de septiembre, en relación con los artículos 161 y 167 de la Ley 58/2003, de 17 de diciembre, General Tributaria y artículos 69 y 70 del Reglamento General de Recaudación, respecto a las deudas que no han sido satisfechas en el correspondiente plazo de ingreso en período voluntario, finalizado el mismo y comenzado el devengo de intereses de demora, procedo a liquidar los recargos del período ejecutivo que corresponda, a que se refiere el artículo 28 de la Ley General Tributaria, requiriéndole expresamente para que efectúe el pago de la deuda no ingresada, y del 308 BOIB Num. 137 EXT. 20-09-2010 recargo de apremio reducido del diez por ciento, con la advertencia de que, si no se realiza en los plazos del artículo 62.5 de la Ley General Tributaria, se procederá al embargo de sus bienes y derechos patrimoniales o garantías existentes y el recargo que deberá satisfacer será el recargo ordinario de apremio del veinte por ciento de la deuda no ingresada, así como se exigirán los intereses de demora devengados desde el inicio del periodo ejecutivo.' Así mismo se les hace saber que contra la transcrita Providencia, se puede presentar recurso DE REPOSICIÓN, en el plazo de UN MES, ante el Sr.

    Tesorero de este Ayuntamiento. Contra la denegación expresa o tácita de dicho recurso de reposición, podrá interponerse recurso Contencioso-Administrativo ante la Sala de lo Contencioso de Palma de Mallorca, según lo dispuesto en los Art. 45 y siguientes de la Ley Jurisdicción Contencioso-Administrativa,

    Disposición Adicional 5ª de la Ley 30/92 de Régimen Jurídico de las Administraciones Públicas y del Procedimiento Administrativo Común, y Art.

    52 y 108 de la Ley 7/85 de 2 de Abril Reguladora de Bases de Régimen Local.

    Intentada por dos veces la notificación a las personas y entidades que posteriormente se relacionaran, relativas al procedimiento ejecutivo en la vía de apremio que se instruye por este Servicio de Recaudación Municipal y no habiendo podido tener efecto por causas no imputables al mismo, se cita a los interesados ó sus representantes para que, en el plazo de quince días naturales, contados a partir del siguiente al de la publicación del presente anuncio, comparezcan en las oficinas de este Servicio sitas en la Calle Can Vich, 14 de Calviá, a los efectos de que les sea practicada la respectiva notificación, significándoles que, de no comparecer en el plazo, la notificación se entenderá producida a todos los efectos legales desde el ida siguiente al del vencimiento del plazo señalado para comparecer. Ello de conformidad a lo dispuesto en el articulo 112, apartado 1 y 2 de la Ley 58/2003, General Tributaria.

    En cumplimiento del Art. 71 del Reglamento General de Recaudación, se advierte a los interesados de lo siguiente:

    1. ) Los plazos del ingreso de los débitos son los siguientes:

  3. Las notificadas entre los días 1 y 15 de cada mes, hasta el día veinte de dicho mes o, si no fuera hábil, el inmediato hábil siguiente.

  4. Las notificadas entre los días 16 y último de cada mes, hasta el día cinco del mes siguiente o si no fuera hábil, el inmediato hábil siguiente.

    1. ) Lugar de ingreso: en los Servicios de Recaudación del Ayuntamiento de Calviá, sitos en Calle Can Vich, 14, 07184 Calviá, de 9 a 14 horas de lunes a viernes.

    2. ) Formas de pago: a) dinero de curso legal; b) cheque conformado a favor del Excmo. Ayuntamiento de Calviá, c) giro postal.

    3. ) Que caso de no efectuar el ingreso en dicho plazos, se procederá sin más al embargo de sus bienes o a la ejecución de las garantías existentes.

    4. ) Sobre la liquidación de intereses de demora y repercusión de costas del procedimiento.

    5. ) De la posibilidad de aplazamiento o fraccionamiento de pago.

    6. ) De que no se suspenderá el procedimiento de apremio, salvo en los casos y condiciones previstos en el Art. 165 de la Ley General Tributaria.

    Calviá a 27 de agosto de 2010

    Teniente Alcalde de Economía, (Delegación por decreto de Alcaldía de 16/06/07), Teresa Martorell Andreu Tesorero Habilitado Jefe del Servicio de Recaudación, Francisco Oliver Serra.

    ANNEX / ANEXO:

    Referencia Concepto Año Sujeto Pasivo, o Representante Nº Recibo Principal 05-2010-601 IMP. VEHICULOS T.M. 2.010

    ABACI ASTRID 10 129,30

    ABAD RUBIO MARIA PILAR 18 5,20

    ABAL GARCIA EMANUEL RODRIGO 25 75,25

    ABBAH GODWIN 39 60,60

    ABBENHUIS HENDRIK LODEW 40 60,60

    ABBOTT ALFRED ALBERT 41 60,60

    ABDALAHI OULD EL BOUKHARY MOHAM 43 60,60

    ABDEL AZIZ WALID 45 60,60

    ABLIR PORCOPIO LUCENA 61 60,60

    ABOUTBOUL ASHLEY JORDAN JACQUES 64 13,60

    ABRAHAM ALEMANY RAFAEL 68 5,20

    ABRINES PANIZA BARTOLOME 78 129,30

    ABUSLAND...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR