Acord de la Comissió Bilateral de Cooperació Administració General de l'Estat - Comunitat Autònoma de les Illes Balears en relació amb la Llei de les Illes Balears 1/2007, de 16 de març, contra la contaminació acústica de les Illes Balears

Sección3.- D'altres disposicions
EmisorConselleria de Presidència
Rango de LeyAcord

Acord de la Comissió Bilateral de Cooperació Administració General de l'Estat - Comunitat Autònoma de les Illes Balears en relació amb la Llei de les Illes Balears 1/2007, de 16 de març, contra la contaminació acústica de les Illes Balears La Comissió Bilateral de Cooperació Administració General de l'Estat Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en la reunió que va tenir lloc el dia 24 de setembre de 2007, va adoptar l'Acord següent:

  1. De conformitat amb les negociacions prèvies que va dur a terme el Grup de Treball constituït per l'Acord de la Comissió Bilateral de Cooperació Administració General de l'Estat - Comunitat Autònoma de les Illes Balears del dia 22 de juny de 2007, per a l'estudi i la proposta de solució de les discrepàncies suscitades en relació amb l'article 9 de la Llei de les Illes Balears 1/2007, de 16 de març, contra la contaminació acústica de les Illes Balears, ambdues parts consideren resoltes les discrepàncies manifestades, tenint en compte les consideracions següents:

    1. El Govern de les Illes Balears es compromet a promoure la modificació de l'article 9 de la Llei de les Illes Balears 1/2007, per tal d'adequar els períodes temporals d'avaluació del renou als indicadors recollits en la Directiva 2002/49/CE del Parlament Europeu i del Consell, de 25 de juny de 2002, sobre avaluació i gestió del soroll ambiental.

    2. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR