Decret 18/2007 de 16 de març, que modifica el Decret 77/1995, de 3 d'agost, pel qual es regula el funcionament del Consell de Comunitats Balears Assentades fora del Territori Balear.

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria d'Immigracio i Cooperacio
Rango de LeyDecret

Decret 18/2007 de 16 de març, que modifica el Decret 77/1995, de 3 d'agost, pel qual es regula el funcionament del Consell de Comunitats Balears Assentades fora del Territori Balear.

`Mitjançant el Decret 77/1995, de 3 d'agost, es regula el funcionament del Consell de Comunitats Balears Assentades fora del Territori Balear.

Aquest Decret fou modificat mitjançant el Decret 116/1997, de 6 de setembre, per tal d'adaptar la seva composició a la nova estructura orgànica del Govern de les Illes Balears.

Arran del Decret 14/2005, de 18 d'octubre, del president de les Illes Balears, pel qual es crea la Conselleria d'Immigració i Cooperació, i se n'estableix l'estructura orgànica bàsica, modificat pel Decret 5/2006, de 3 d'abril, del president de les Illes Balears, que determina a l'article 5 les competències pròpies en matèria d'immigració que pertoquen a la Conselleria d'Immigració i Cooperació, dins les quals es troba, a l'epígraf c, la competència de foment i relacions amb les comunitats balears radicades fora del territori de la comunitat autònoma de les Illes Balears, es fa necessari tornar a modificar el Decret esmentat per tal d'adaptar-lo a la nova situació.

Les modificacions esmentades afecten la composició del ple del Consell de Comunitats Balears fora del Territori Balear tal com figura a l'article 4 del Decret 77/1995, de 3 d'agost.

Atès tot això, a proposta de la consellera de Immigració i Cooperació i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de dia 16 de març de 2007,

DECRET Article primer Es modifica l'article 4 del Decret 77/1995, de 3 d'agost, pel qual es regula el funcionament del Consell de Comunitats Balears Assentades fora del Territori Balear, modificat pel Decret 116/1997, de 6 de setembre, que queda redactat de la manera següent:

Article 4

El Ple del Consell de Comunitats Balears estarà integrat pels membres següents:

  1. President: el president del Govern de les Illes Balears.

  2. Vicepresident: la persona titular de la conselleria competent en matèria de comunitats balears radicades a l'exterior.

  3. Vocals:

    1. Un representant de cadascuna de les conselleries del Govern de les Illes Balears competents en les matèries següents: relacions institucionals, turisme, educació i cultura, salut, treball i formació, interior i economia i hisenda, amb rang, al menys, de director general o assimilat.

    2. Un representant de cadascun dels consells insulars.

    3. Un representant de cadascuna de les comunitats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR