Acord de la Comissió Balear de Medi Ambient sobre l'Avaluació d'Impacte Ambiental del Projecte memòria ambiental de l'elaboració i adaptació del PGOU al PTIM, Inca. (05458/06).

Sección4.- Anuncis
EmisorConselleria de Medi Ambient
Rango de LeyAcord

Acord de la Comissió Balear de Medi Ambient sobre l'Avaluació d'Impacte Ambiental del Projecte memòria ambiental de l'elaboració i adaptació del PGOU al PTIM, Inca. (05458/06).

En relació amb l'assumpte de referència, i d'acord amb l'Annex III i l'article 7 de la llei 11/2006, de 14 de setembre, d'avaluacions d'impacte ambiental i avaluacions ambientals estratègiques a les Illes Balears, us comuniquem que la Comissió Permanent de 22 d'abril de 2008.

Atès Que l'informe emès pel Servei d'Estudis i Planificació de la Direcció General de Recursos Hídrics conclou que no es pot emetre informe sobre la suficiència de recursos hídrics per la falta d'actualització de dades i la inexistència del Pla de Gestió de l'Aigua.

Que la Memòria Ambiental presentada de 8 de desembre de 2007 és un text refós de tots els documents ambientals que s'han anat presentant al llarg de la tramitació a la CBMA.

Que la transcripció literal dels diferents documents ambientals s'ha fet sense corregir apartats, dades errònies, etc. resultant un document incongruent, sense sentit i sense contingut ambiental de rellevància.

Que a la documentació presentada no queda clara quina és la capacitat màxima de població prevista a aquesta adaptació del PGOU al PTM ni la seva justificació.

Que la Memòria Ambiental no avalua les dues modificacions introduïdes per acord del Ple de l'Ajuntament de 28 de setembre de 2007.

Que enumera les consultes realitzades a altres institucions i entitats però no passa a valorar-les ni a considerar si s'han de tenir en compta o no.

Que la Memòria Ambiental no analitza els aspectes contemplats a l'art. 91 de la Llei 11/2006, de 14 de setembre, d'avaluacions d'impacte ambiental i avaluacions ambientals estratègiques a les Illes Balears.

Que la Memòria Ambiental no conté les determinacions finals que s'hagin d'incorporar a la proposta del pla o programa, tal com contempla l'art. 91 de la Llei 11/2006 i la 1ª condició de l'acord de la Comissió Permanent de la Comissió Balear de Medi Ambient de 29 de juny de 2007.

Que la Memòria Ambiental està signada pel redactor però no està segellada per l'Ajuntament.

Que no s'ha presentat el certificat amb el resultat de les dues darreres exposicions públiques.

La Comissió Permanent ACORDA Extraccions mensuals d'aigua en cada captació, durant els últims 5 anys com a mínim i qualitat de l'aigua en dita captació.

Aigua realment subministrada (facturada i no facturada), desagregada com a mínim en els següents usos...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR