DON SERGIO CARRASCO MAYANS, TRESORER HABILITAT I CAP DEL SERVEI DE RECAPTACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA. FA SABER: Que havent transcorregut el període voluntari per al pagament dels deutes que posteriorment es relacionaran, ha dictat el Sr. Tresorer de l'Ajuntament, la següent: PROVISIÓ DE CONSTRENYIMENT. En ús de les facultats que em confereix l'article 5.3.c) del Reial decret ...

SecciónIV - Administracio Municipal
EmisorAjuntament de Sant Josep

DON SERGIO CARRASCO MAYANS, TRESORER HABILITAT I CAP DEL SERVEI DE RECAPTACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA. FA SABER:

Que havent transcorregut el període voluntari per al pagament dels deutes que posteriorment es relacionaran, ha dictat el Sr. Tresorer de l'Ajuntament, la següent:

PROVISIÓ DE CONSTRENYIMENT. En ús de les facultats que em confereix l'article 5.3.c) del Reial decret 1174/1987, de 18 de setembre, en relació amb els articles 161 i 167 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària i articles 69 i 70 del Reglament general de recaptació, respecte als deutes que no han estat satisfets en el corresponent termini d'ingrés en període voluntari, una vegada finalitzat i començat l'import d'interessos de demora, es procedeix a liquidar els recàrrecs del període executiu que corresponguin, als quals es refereix l'article 28 de la Llei general tributària, requerint expressament als subjectes relacionats perquè efectuïn el pagament del deute no ingressat, i del recàrrec de constrenyiment reduït del deu per cent, amb l'advertiment que, si no es realitza en els terminis de l'article 62.5 de la Llei general tributària, es procedirà a l'embargament de béns i drets patrimonials o garanties existents, aplicantse en aquest cas el recàrrec ordinari de constrenyiment del vint per cent del deute no ingressat, així com els interessos de demora meritats des de l'inici del període executiu.

Així mateix es fa saber que contra la transcrita Providència, es pot presentar RECURS DE REPOSICIÓ, en el termini d'UN MES, davant el Sr.

Tresorer d'aquest Ajuntament. Contra la denegació expressa o tàcita d'aquest recurs de reposició, podrà interposar-se recurs Contenciós-Administratiu davant la Sala del Contenciós de Palma de Mallorca, segons el que es disposa en els Art. 45 i següents de la Llei Jurisdicció Contenciós-Administrativa, Disposició Addicional 5ª de la Llei 30/92 de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, i Art. 52 i 108 de la Llei 7/85 de 2 d'Abril Reguladora de Bases de Règim Local.

Intentada per dues vegades la notificació a les persones i entitats que posteriorment es relacionaran, relatives al procediment executiu de constrenyiment que instrueix aquest Servei de Recaptació municipal, i atès que no ha pogut tenir efecte per causes no imputables a aquest, es citen les persones interessades o els seus representants perquè, en el termini de quinze dies naturals, comptats a partir del següent al de la publicació del present anunci, compareguin a les oficines d'aquest servei, situades al carrer Ajuntament s/n de Sant Josep de sa Talaia, als efectes que els sigui practicada la respectiva notificació, significant-los que, si no compareixen en el termini, la notificació s'entendrà produïda a tots els efectes legals des del dia següent al del venciment del termini assenyalat per comparèixer. Tot això de conformitat al que disposa l'article 112, apartats 1 i 2 de la Llei 58/2003, General Tributària. Així mateix, es fa constar que la notificació interromp el termini de prescripció dels drets i accions de l'Administració.

En compliment de l'art. 71 del Reglament General de Recaptació, s'adverteix a les persones interessades el següent:

1r. Els terminis d'ingrés dels deutes tributaris relacionats són els següents:

  1. Les notificades entre els dies 1 i 15 de cada mes, fins al dia vint d'aquest mes o, si no fos hàbil, l'immediat hàbil següent.

  2. Les notificades entre els dies 16 i últim de cada mes, fins al dia cinc del mes següent o, si no fos hàbil, l'immediat hàbil següent.

    2n. Lloc d'ingrés: als serveis de Recaptació de l'Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia, situats al carrer Ajuntament s/n de Sant Josep de sa Talaia, de dilluns a divendres de 8 i mitja a una i mitja.

    3r. Formes de pagament: a) diner de curs legal; b) xec conformat a favor de l'Excm. Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia; c) gir postal.

    4t. Que en el cas que no s'efectuï l'ingrés en dit termini, es procedirà, sense més, a l'embargament dels seus béns o a l'execució de les garanties existents.

    5è. Sobre la liquidació d'interessos de demora i repercussió de costos del procediment.

    6è. Els subjectes passius o els seus representats acreditats podran sol·licitar l'ajornament o fraccionament als serveis de Recaptació de l'Excm.

    Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia, aportant, si escau, les garanties adients.

    7è. El procediment de constrenyiment no es suspendrà per la simple interposició de recurs, produint-se aquesta únicament en els casos i condicions prevists a l'art. 165 de la Llei General Tributaria.

    Sant Josep de Sa Talaia, 19 de gener de 2009

    Tresorer habilitat i Cap del Servei de Recaptació Sergio Carrasco Mayans -----------------------DON SERGIO CARRASCO MAYANS, TESORERO HABILITADO Y JEFE DEL SERVICIO DE RECAUDACIÓN DEL AYUNTAMIENTO DE SANT JOSEP DE SA TALAIA, HACE SABER:

    Habiendo transcurrido el periodo voluntario para el pago de las deudas que posteriormente se relacionaran, se ha dictado por el Sr. Tesorero del Ayuntamiento, la siguiente:

    PROVIDENCIA DE APREMIO: En uso de las facultades que me confiere el artículo 5.3.c) del Real Decreto 1174/1987, de 18 de septiembre, en relación con los artículos 161 y 167 de la Ley 58/2003, de 17 de diciembre, General Tributaria y artículos 69 y 70 del Reglamento General de Recaudación, respecto a las deudas que no han sido satisfechas en el correspondiente plazo de ingreso en período voluntario, finalizado el mismo y comenzado el devengo de intereses de demora, procedo a liquidar los recargos del período ejecutivo que corresponda, a que se refiere el artículo 28 de la Ley General Tributaria, requiriéndo expresamente a los sujetos relacionados a continuación para que efectúen el pago de la deuda no ingresada, y del recargo de apremio reducido del diez por ciento, con la advertencia de que, si no realizan dicho pago dentro de los plazos del artículo 62.5 de la Ley General Tributaria, se procederá al embargo de sus bienes y derechos patrimoniales o garantías existentes, aplicando en este caso el recargo ordinario de apremio del veinte por ciento de la deuda no ingresada, exigiéndose además los intereses de demora devengados desde el inicio del periodo ejecutivo.

    Así mismo se les hace saber que contra la transcrita Providencia, se puede presentar RECURSO DE REPOSICIÓN, en el plazo de UN MES, ante el Sr.

    Tesorero de este Ayuntamiento. Contra la denegación expresa o tácita de dicho recurso de reposición, podrá interponerse recurso Contencioso-Administrativo ante la Sala de lo Contencioso de Palma de Mallorca, según lo dispuesto en los Art. 45 y siguientes de la Ley Jurisdicción Contencioso-Administrativa,

    Disposición Adicional 5ª de la Ley 30/92 de Régimen Jurídico de las Administraciones Públicas y del Procedimiento Administrativo Común, y Art.

    52 y 108 de la Ley 7/85 de 2 de Abril Reguladora de Bases de Régimen Local.

    Que intentada por dos veces la notificación a las personas y entidades que posteriormente se relacionaran, relativas al procedimiento ejecutivo de apremio que se instruye por este Servicio de Recaudación Municipal y no habiendo podido tener efecto por causas no imputables al mismo, se cita a los interesados ó sus representantes para que, en el plazo de quince días naturales, contados a partir del siguiente al de la publicación del presente anuncio, comparezcan en la oficina de Recaudación del Ayuntamiento de Sant Josep, sita en la calle Ajuntament s/n de Sant Josep de sa Talaia, a los efectos de que les sea practicada la respectiva notificación, significándoles que, de no comparecer en el plazo, la notificación se entenderá producida a todos los efectos legales desde el día siguiente al del vencimiento del plazo señalado para comparecer. Ello de conformidad a lo dispuesto en el articulo 112, apartado 1 y 2 de la Ley 58/2003,

    General Tributaria. Asimismo, se hace constar que la notificación interrumpe el plazo de prescripción de los derechos y acciones de la Administración.

    En cumplimiento del Art. 71 del Reglamento General de Recaudación, se advierte a los interesados de lo siguiente:

    1. ) Los plazos de ingreso de las deudas tributarias apremiadas son los siguientes:

  3. Las notificadas entre los días 1 y 15 de cada mes, hasta el día veinte de dicho mes o, si no fuera hábil, el inmediato hábil siguiente.

  4. Las notificadas entre los días 16 y último de cada mes, hasta el día cinco del mes siguiente o si no fuera hábil, el inmediato hábil siguiente.

    1. ) Lugar de ingreso: en la oficina de Recaudación del Ayuntamiento de Sant Josep, sita en la calle Ajuntament s/n de Sant Josep de sa Talaia, de lunes a viernes en horario de ocho y media a una y media.

    2. ) Formas de pago: a) dinero de curso legal; b) cheque conformado a favor del Excmo. Ayuntamiento de Sant Josep de Sa Talaia, c) giro postal.

    3. ) En caso de no efectuar el ingreso en dicho plazos, se procederá sin más al embargo de sus bienes o a la ejecución de las garantías existentes.

    4. ) Sobre la liquidación de intereses de demora y repercusión de costas del procedimiento.

    5. ) Los sujetos pasivos o sus representantes acreditados legalmente podran solicitar el aplazamiento o fraccionamiento de sus deudas en los servicios de Recaudación del Excmo. Ayuntamiento de Sant Josep de Sa Talaia aportando, en su caso, las garantías correspondientes.

    6. ) La simple interposición de recurso no produce la suspensión del procedimiento de apremio, que se producirá únicamente en los casos y condiciones previstos en el Art. 165 de la Ley General Tributaria.

    DocumentoApellidos yNombre Concepto Ejercicio Importe 2 AAriesIbizaSa I.BénsImmoblesUrbana 2007 569,47

    378 AbadLopezEster I.VehiclesTraccióMec. 2007 52,65

    2 AbadVidalMariaCarmen R.Fems 2007 95,13

    7 AbadVidalMariaCarmen I.BénsImmoblesUrbana 2007 67,64

    Pf00070 AbadVidalMariadelCarmen Liq.I.IncValorTerrenys 2007 72,34

    379 AbadiBahbouthMarcelaIrene I.VehiclesTraccióMec. 2007 111,15

    Uf00383 AbellaAlvarezLuisMiguel Liq.I.B.I.Urbana 2007 105,38

    ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR