ANUNCI DE SUBHASTA DE BÉNS IMMOBLES La Cap de la Unitat de Recaptació Executiva núm. 02 de la Tresoreria General de la Seguretat Social en Illes Balears FAIG SABER: Que en l'expedient administratiu de constrenyiment que s'instrueix en aquesta unitat al meu càrrec contra el deutor BALEAR DE SERVICIOS Y OBRAS S.A. A07214612 per dèbits a la Seguretat Social, el Director Provincial de la Tresoreria...

SecciónIII - Administracio de l'Estat
EmisorMinisterio de Trabajo e Inmigración
Rango de LeyAnunci

ANUNCI DE SUBHASTA DE BÉNS IMMOBLES La Cap de la Unitat de Recaptació Executiva núm. 02 de la Tresoreria General de la Seguretat Social en Illes Balears FAIG SABER: Que en l'expedient administratiu de constrenyiment que s'instrueix en aquesta unitat al meu càrrec contra el deutor BALEAR DE SERVICIOS Y OBRAS S.A. A07214612 per dèbits a la Seguretat Social, el Director Provincial de la Tresoreria General de la Seguretat Social ha dictat la següent:

PROVIDÈNCIA: Un cop autoritzada, amb data 22 DE Septembre 2.010, la subhasta de béns immobles propietat del deutor de referència que li foren embargats en procediment administratiu de constrenyiment, procedeixi's a la celebració de l'esmentada subhasta el dia 26 de novembre del 2.010 , a les 10:00 hores, al saló de Actes ubicat en la Direcció Provincial de la Seguretat Social ,

Ramblas del Ducs de Palma n.um. 18 Palma de Mallorca, i que s'observin durant el seu tràmit i realització les disposicions dels articles 114 a 121 del Reglament General de Recaptació de la Seguretat Social, aprovat per Reial Decret 1415/2004, d'11 de juny (B.O.E. del dia 25) Els béns embargats sobre els quals es decreta la venda i els tipus de subhasta són els indicats en relació adjunta.

Notifiqui's aquesta providència al deutor, als tercers posseïdors i, si s'escau, als creditors hipotecaris i pignoratius, al cònjuge del deutor i als copropietaris, amb menció expressa que, en qualsevol moment anterior a l'adjudicació, podran alliberar-se els béns embargats tot pagant l'import total del deute, inclosos el principal, recàrrec, interessos i costes del procediment, i que en aquest cas se suspendrà la subhasta dels béns.

En compliment de l'esmentada providència es publica aquest Anunci i s'adverteix del següent a les persones que vulguin licitar a la subhasta:

1er.- Que els béns embargats a alienar, i també els tipus de subhasta, seran els indicats en la Providència de subhasta.

2on.- Que els licitadors hauran de conformar-se amb els títols de propietat aportats a l'expedient, sense tenir dret a exigir-ne d'altres; si els béns no estiguessin inscrits al Registre, l'escriptura d'adjudicació és títol suficient per a efectuar la inscripció en els termes prevists a l'article 199.b) de la Llei Hipotecària; a la resta de casos els licitadors hauran de procedir, si els interessa, com disposa el Títol VI de l'esmentada Llei.

3er.- Que les càrregues preferents, si existissin, quedaran subsistents, sense que es destinin a llur extinció els imports de les rematades.

4rt.- Que les postures s'hauran de presentar en sobre tancat, seguint el model oficial establert a l'efecte per la Tresoreria General de la Seguretat Social, i el termini per a llur presentació finalitzarà el dia hàbil anterior a la subhasta.

Simultàniament a la presentació de l'oferta el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR