DEPARTAMENT DE SALUT - CSM Per desconèixer la localització de la persona titular de l 'animal que a continuació es relaciona, pel present edicte se li notifica que , mitjançant informe del Director del Centre Sanitari Municipal s' ha posat de manifest que ha ingressat en el citat Centre, el següents animals, recollits a la via publica: Ca raça pastor alemany, femella, identificat mitjançant t...

SecciónIV - Administracio Municipal

DEPARTAMENT DE SALUT - CSM Per desconèixer la localització de la persona titular de l `animal que a continuació es relaciona, pel present edicte se li notifica que , mitjançant informe del Director del Centre Sanitari Municipal s' ha posat de manifest que ha ingressat en el citat Centre, el següents animals, recollits a la via publica:

Ca raça pastor alemany, femella, identificat mitjançant transponder nº 981098100880430.

Ca raça mestissa, femella, petita, identificat mitjançant transponder nº 977200005649433.

A tal efecte , i d'acord amb el que disposa la llei 1/1992, de 8 d' abril, de protecció dels animals que viuen a l `entorn humà i en el Reglament de desenvolupament, disposa un termini de 8 dies, contats a partir del següent al de la recepció de la present notificació para la recollida de l'animal indicat, previ abonament de les tasses reportades corresponents per la recollida i trasllat dels animals des de la via publica fins al Centre Sanitari Municipal, més les tasses per manutenció i dipòsit.

Transcorregut el citat termini sense que s'hagi personat en el Centre Sanitari Municipal per a la recuperació de l `animal previ pagament de les taxes reportades , els animals podran ser cedits en adopció o sacrificats, transcorreguts 7 dies més, segons la normativa d' aplicació.

El que es fa públic, en compliment de lo establert a l `article 35 i els apartats 3º i 4º de l `article 59 de la llei 30/1992 , de 26 de novembre, de Regim Jurídic de les Administracions Publiques i del Procediment administratiu Comú i a l `article 194 de l ` RD. 2568/86, de 28 de novembre, Reglament d' Organització, Funcionament i Regim Jurídic de les Entitats Locals.

Palma, 18 de desembre de 2008

LA REGIDORA DE L'ÀREA DELEGADA DE SALUT, Begoña Sánchez Muñoz ___________________ DEPARTAMENTO DE SALUD- CSM Por desconocer la localización de la persona titular del animal que a continuación se relaciona, por el presente edicto se le notifica que , mediante informe del Director del Centro Sanitario Municipal se ha puesto de manifiesto que han ingresado en el citado Centro, los siguientes animales, recogidos en la vía publica:

Perro raza pastor aleman, hembra identificado mediante transponder n...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR